Zoeken

Grotten van Han korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Grotten van Han veiling

  • Bied mee op 2 tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar de Grotten van Han

Ben je op zoek naar korting voor de Grotten van Han? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Grotten van Han gratis acties, voordeelbonnen Grotten van Han en aanbiedingen voor een dagje Grotten van Han. Ga dus nu met korting naar de Grotten van Han en betaal nooit meer teveel voor een dagje Grotten van Han!

Grotten van Han

De grotten van Han betreft een stelsel van ondergrondse grotten in de plaats Han-sur-Lesse, in de buurt van Rochefort in België. Het grottenstelsel staat bekend als een van de grootste grottencomplexen van heel Europa en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Omdat het grottenstelsel in België ligt, is het vrij eenvoudig en snel te bezoeken vanuit Nederland.

De grotten van Han: een mysterieuze ondergrondse wereld

De grotten van Han is een prachtig grottenstelsel, dat je op een leuke en leerzame manier kennis laat maken met de ondergrondse wereld van de aarde. Je bezoekt de grotten van Han door in een honderd jaar oude tram te stappen, die je naar de ingang van een van de mooiste grotten van Europa brengt. Eenmaal in de grotten van Han, krijg je indrukwekkende grottenzalen te zien. Denk hierbij aan de Koepelzaal met LED-verlichting om de grotten nog beter uit te laten komen, maar ook aan de Draperieënzaal met enkele magische weerspiegelingen.

Het Wildpark van de grotten van Han

Ga je naar de grotten van Han, dan zit je niet de hele dag onder de grond. Bij de grotten van Han hoort namelijk ook het Wildpark, dat in het jaar 2015 verkozen werd tot ‘Het Beste Wildlife Dierenpark in België’. Het Wildpark van de grotten van Han is het enige park in België waar je de Europese ‘big five’ kunt bewonderen. Dit zijn de wolf, de bruine beer, de lynx, de Europese bizon en de veelvraat. Deze dieren leven allemaal in hun natuurlijke habitat. Het is dus geen dierentuin met afgesloten kooien, maar een echt safaripark.

Je kunt in het park lopen, maar je kunt ook een Safari car nemen om het hele park te kunnen bewonderen. Wij raden je aan om zeker een Safari car te nemen, simpelweg omdat het terrein van het Wildpark maar liefst 250 hectare groot is. Wil je zo veel mogelijk van het park zien, dan heb je zeker een auto nodig.

Ervaringen Grotten van Han

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>