Zoeken

Sea Life Blankenberge korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Sea Life Blankenberge

Ben je op zoek naar korting voor Sea Life Blankenberge? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Sea Life Blankenberge gratis acties, voordeelbonnen Sea Life Blankenberge en aanbiedingen voor een dagje Sea Life Blankenberge. Ga dus nu met korting naar Sea Life Blankenberge en betaal nooit meer teveel voor een dagje Sea Life Blankenberge!

Sea Life Blankenberge

Sea Life Blankenberge is een bekende dierentuin in België. Een deel van de dierentuin bevindt zich in de buitenlucht, maar er zijn ook enkele dieren die in de binnenruimte van de dierentuin leven. Dit maakt het bezoeken van Sea Life Blankenberge geschikt op een zonnige en warme dag, maar ook op een regenachtige of koude dag. Meer weten over deze dierentuin? Lees dan meer over de dieren in Sea Life Blankenberge en lees meer over de attracties van de dierentuin op deze pagina.

De dieren van Sea Life Blankenberge

Sea Life Blankenberge huist in totaal 2500 verschillende diersoorten. Zo vind je op het terrein van de dierentuin een kleine kolonie Humboldtpinguïns, een kleine groep kleinklauwotters, haaien en roggen in de haaien- en roggenkwekerij, verpleegsterhaaien, zebrahaaien, zwartpuntrifhaaien en zelfs krabben. Zo heeft Sea Life Blankenberge samen met Discovery Channel een heus krabbenaquarium gebouwd, waar veel rode koningskrabben en sneeuwkrabben in leven. Het aquarium is gebaseerd op het televisieprogramma ‘The Deadliest Catch’ en is zeker de moeite waard om eens te bekijken.

De attracties van Sea Life Blankenberge

Sea Life Blankenberge heeft niet alleen een groot aantal dieren, maar biedt ook verschillende soorten attracties aan. In de binnenruimte van de dierentuin is bijvoorbeeld een grote jungle te vinden, waar kinderen heerlijk kunnen ravotten en tegelijkertijd meer te weten kunnen komen over de tropische jungle. In de buitenruimte van de dierentuin is een grote speeltuin, waar de kids onder andere in een grote zandbak met piratenschip kunnen spelen. En hebben de kinderen honger gekregen van al dat spelen? Dan zijn er uiteraard verschillende restaurants te vinden op het terrein van de dierentuin, zowel in de binnen- als in de buitenruimte van de dierentuin.

Een dag als dierenverzorger

Voor kinderen die echt groot liefhebber zijn van dieren en het heel leuk zouden vinden om dierenverzorger te worden, biedt Sea Life Blankenberge de mogelijkheid aan om dierenverzorger voor een dag te worden. Boek je deze dag voor je kind, dan mag je kind een halve dag meelopen als dierenverzorger in Sea Life. Je kind ziet de dieren van dichtbij, mag achter de schermen komen en leert alles over het maken van eten, het voeden van dieren en het dresseren van zeeleeuwen. De ideale dag uit voor een kind dat erg van dieren houdt en misschien zelfs dierenverzorger wil worden.

Ervaringen Sea Life Blankenberge

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>