Zoeken

Aqualibi korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Goedkope tickets Aqualibi

  • Geldig t/m 4 maanden na aankoop

23% korting NU: € 17 p.p.

Aqualibi Vakantieveilingen

  • Bied mee op 2 tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Aqualibi

Ben je op zoek naar korting voor Aqualibi? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Aqualibi gratis acties, voordeelbonnen Aqualibi en aanbiedingen voor een dagje Aqualibi. Ga dus nu met korting naar Aqualibi en betaal nooit meer teveel voor een dagje Aqualibi!

Aqualibi

Aqualibi is een groot waterpark dat bij Walibi Belgium hoort en in het Belgische Wavre ligt. Het waterpark bestaat uit verschillende soorten zwembaden, maar heeft uiteraard ook meerdere glijbanen. Het waterpark is geschikt voor oudere kinderen en volwassenen, maar zeker ook voor jongere kinderen. In het park wordt rekening gehouden met alle leeftijdsgroepen en kunnen kinderen van alle leeftijden zich vermaken.

De zwembaden van Aqualibi

Aqualibi heeft meerdere zwembaden. Ga je in de Lagoon, dan kun je heerlijk ontspannen in de bubbels. Ga je in het golfbad, dan lijkt het net of je in de zee zwemt. De golven zijn hier natuurlijk niet gevaarlijk, maar je kunt wel lekker meedeinen met de stroming en net doen of je in de zee zwemt. Ook zijn er speciale zwembaden voor de jongste bezoekers van het waterpark, die je in de zogeheten kinderzone van Aqualibi vindt.

De glijbanen van Aqualibi

Uiteraard heeft Aqualibi ook meerdere glijbanen. Denk hierbij aan een vrij rustige glijbaan waar je met een rubberen band vanaf moet gaan, maar ook aan glijbanen die hoge snelheden bereiken. De nieuwste glijbaan van het waterpark is Flash en deze glijbaan wordt niet voor niets zo genoemd, maar gaat wel héél snel. Niet geschikt voor alle leeftijden, maar wel voor oudere kinderen en uiteraard voor volwassenen.

De kinderzone van Aqualibi

De jongste bezoekers van Aqualibi kunnen met hun ouders in de kinderzone van het waterpark terecht. In de kinderzone van Aqualibi vind je niet alleen een (veilig) strand, maar ook diverse waterattracties voor jongere kinderen. De jongste kinderen in het park kunnen hier gemakkelijk de hele dag heerlijk spelen, uiteraard in een klein en veilig laagje water.

Ervaringen Aqualibi

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>