Zoeken

Eventsbakery Klimpark korting 2022

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Eventsbakery Groupon

  • Tickets 4 maanden geldig

60% korting v.a. € 9,99 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Eventsbakery Klimpark in Ewijk

Ben je op zoek naar een spannend en intensief dagje weg? Wellicht biedt het Eventsbakery Klimpark in Ewijk de uitkomst! In dit park beleef je adrenaline volle momenten en kun je kiezen uit verschillende attracties. Neem bijvoorbeeld de zipline over het water, kies voor 15 meter abseilen en klim naar de uitdagende hindernissen tussen twee hoge bomen.

In het Eventsbakery Klimpark draait het voornamelijk om spanning en adrenaline. Probeer je lichaam zo goed mogelijk onder controle te houden en je zenuwen te bedwingen als je een van de attracties bezoekt. Naast de attracties heb je toegang tot het een uitgebreid klimpark, waar je over verschillende hindernissen kunt klimmen.

Uiteenlopende attracties in Eventsbakery Klimpark

Met een toegangsticket kun je kiezen voor een van de vele attracties die in het klimpark worden aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor de Gorilla Vine, waarbij je over hindernissen klimt die hoog in de bomen zitten. Ook de High Voltage, een gigantische zipline over het water, is een attractie waar je gegarandeerd een kick van zal krijgen.

Zorg voor de juiste kleding

Bij een bezoek aan het Eventsbakery Klimpark in Ewijk ben je voortdurend aan het klimmen en klauteren. Zorg er daarom voor dat je geschikte kleding meeneemt, zodat je makkelijker over de hindernissen kunt komen. Ook goede en vooral stevige schoenen werken in je voordeel bij een bezoek aan dit klimpark.

Veel meer te doen in Eventsbakery

Ervaringen Eventsbakery Klimpark

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>