Zoeken

Afrika Museum korting 2021

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree

Korting entree

Veiling Afrika Museum

 • Bied mee op 2 of 4 tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Afrika Museum

Wil je een bezoek brengen aan het Afrika Museum, maar niet teveel betalen? Je vindt op deze pagina alle aanbiedingen, acties Afrika Museum, kortingscodes Afrika Museum, kortingen en/of kortingsbonnen voor het Afrika Museum, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje Afrika Museum.

Naar het Afrika Museum via de ANWB

Als lid van de ANWB geniet je een aantal voordelen op dagjes uit. Dus voordat je kortingen of aanbiedingen boekt, kijk zeker eerst even bij de ANWB (tenminste als je lid bent), misschien krijg je via hen een goede korting voor het Afrika Museum.

Afrika Museum

Zoals de naam van dit museum al doet vermoeden, staat het Afrika Museum in het plaatsje Berg en Dal volledig in het teken van Afrika. In het museum vind je informatie over de kunst en cultuur van het continent Afrika. Een van de leukste dingen aan het Afrika Museum is de mogelijkheid om zowel binnen als buiten collecties te bekijken.

Uitgebreid binnenmuseum

In het binnenmuseum van het Afrika Museum vind je een grote collectie met Afrikaanse kunst, waarbij aandacht besteed wordt aan de Afrikaanse architectuur, de visie op kunst en schoonheid van Afrikanen en de hedendaagse Afrikaanse kunst, religie en samenleving. Ook leuk om te bekijken is het flamingo-hof in het binnenmuseum.

Bezoek het buitenmuseum van het Afrika Museum

Naast het binnenmuseum kun je een bezoek aan het buitenmuseum van het Afrika Museum brengen. In het buitenmuseum vind je onder meer een Kusasi-woonerf uit Ghana, een palaverhuis, diverse beelden uit Zimbabwe en een Dogon-woonerf uit Mali. Dit geeft je een goed beeld van het leven in Afrika.

Activiteiten Afrika Museum

Je kunt zelf rondwandelen in het Afrika Museum, maar kunt ook kiezen voor een georganiseerde rondleiding. Tijdens een rondleiding wordt meer verteld over het leven in Afrika en de kunst die je in het museum vindt. Ga je met je kinderen? Er worden verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd, zodat zij spelenderwijs meer te weten komen over het continent. Zo wordt een bezoek aan het Afrika Museum leuk en leerzaam!

Gratis naar het Afrika Museum

Het Afrika Museum is in sommige gevallen gratis te bezoeken. Wij hebben een overzicht gemaakt! Kijk hieronder of jij in aanmerking komt en gratis naar het Afrika Museum kunt gaan.:

 • Kinderen t/m 3 jaar
 • Gratis voor leden van de vereniging Rembrandt
 • Gratis voor bezoekers met een ICOM-kaart
 • Gratis voor bezoekers met een Vriendenkaart
 • Gratis voor bezoekers met een BankGiro Loterij VIP-kaart
 • Gratis voor bezoekers met een Museumkaart
 • Gratis voor Vrienden van Museum Volkenkunde
 • Gratis voor Vrienden van het Tropenmuseum

Ervaringen Afrika Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>