Zoeken

Bataviawerf korting 2022

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Bataviawerf veiling

  • Bied mee op 2 tickets!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Bataviawerf

Wil je een dagje uit naar Bataviawerf, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, acties, kortingen en/of kortingsbonnen voor Bataviawerf, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje uit!

Kinderfeestje Bataviawerf

Wil je eens een origineel kinderfeestje organiseren? Heb je al eens gedacht aan een kinderfeest bij Bataviawerf in Lelystad? De Bataviawerf organiseert kinderfeestjes in arrangementsvorm en de kosten bedragen € 10,25 p.p.

Gratis naar Bataviawerf

Heb je een museumkaart of ben je tussen 0 en 3 jaar, dan mag jij gratis naar Bataviawerf! In alle andere gevallen betaal je de reguliere entree, zoals weergegeven in de rechterkolom van deze pagina.

Bataviawerf

De Bataviawerf is een scheepswerf voor historische scheepsbouw met bijzondere ambities. Er worden hier schepen uit de Gouden Eeuw gereconstrueerd die van groot belang waren in onze geschiedenis. De geschiedenis wordt op de Bataviawerf weer boven water gehaald. Nadat de bouw van de Batavia in 1995 was voltooid is er begonnen met het 2e project ‘De 7 Provincien’, een schip waar Michiel de Ruyter zeeslagen mee heeft gevoerd. Bijzonder is dat de Bataviawerf de bouw van schepen realiseert d.m.v. werkervaringstrajecten en reintegratietrajecten. Een bezoekje aan Bataviawerf is leuk en leerzaam en duurt ca. 2,5 uur. Na een rondleiding heb je sowieso nog de mogelijkheid om de werf op eigen gelegenheid te verkennen. De kids kunnen meedoen aan verschillende acitiveiten. Kortom: je bezoek aan Bataviawerf zal ongeveer een halve dag in beslag nemen.

Ervaringen Bataviawerf

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>