Zoeken

Nationaal Jenever Museum korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Nationaal Jenever Museum

Wil je een bezoek brengen aan het Nationaal Jenever Museum, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, 2e kaartje Nationaal Jenever Museum gratis acties, kortingscodes Nationaal Jenever Museum, kortingen en/of kortingsbonnen voor het Nationaal Jenever Museum, zodat je goedkoop naar het Nationaal Jenever Museum kunt!

Nationaal Jenever Museum

Is jenever een van jouw favoriete dranken en wil je alles te weten komen over dit alcoholische drankje? Dan kun je het Nationaal Jenever Museum in Schiedam bezoeken. Het Nationaal Jenever Museum in Schiedam bestaat uit het Jenevermuseum, Branderij ‘De Gekroonde Bandersketel’ en Museummolen ‘De Nieuwe Palmboom’. In het museum beleef je de historie, het heden en de toekomst van jenever. De ideale dag uit voor de liefhebber, maar ook interessant voor mensen die misschien wat minder van jenever houden.

De geschiedenis, het heden en de toekomst van jenever

Het Nationaal Jenever Museum staat geheel in het teken van jenever. Het museum vertelt je niet alleen meer over de geschiedenis van het drankje, maar ook over het heden van jenever en uiteraard de toekomst van het drankje. Je ziet de stokers van jenever in actie in het museum, maar je ziet ook hoe een molenaar te werk gaat bij het maken van dit drankje. Een interessant en leerzaam museum, zeker voor mensen die graag een glaasje jenever drinken.

Overigens gaat het Nationaal Jenever Museum niet alleen over jenever, maar ook over andere (alcoholische) dranken. Zo zijn er regelmatig (tijdelijke) tentoonstellingen over andere onderwerpen, bijvoorbeeld over de populaire drank gin. Het is dus niet zo dat je het de hele dag alleen over jenever hebt in dit museum, want ook andere dranken en ambachten komen aan bod in het populaire museum in de buurt van Rotterdam.

Een souvenir kopen in de slijterij

Uiteraard heeft het Nationaal Jenever Museum ook een eigen slijterij, waar je de beste jenever van het moment kunt kopen. Je koopt er bijvoorbeeld een flesje Old Schiedam, met hoge kwaliteit jenever met een heerlijke smaak. Wil je de jenever eerst even proeven voor je een flesje koopt? Dan is dit gewoon mogelijk, want in het Nationaal Jenever Museum mag je jouw favoriete drank ook gewoon proeven.

 

Ervaringen Nationaal Jenever Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>