Zoeken

Schiphol behind the scenes korting 2022

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

44% korting NU: € 8,99 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Schiphol behind the scenes

Ben je op zoek naar korting voor Schiphol behind the scenes? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Schiphol behind the scenes gratis acties, voordeelbonnen Schiphol behind the scenes en aanbiedingen voor een dagje Schiphol behind the scenes. Ga dus nu met korting naar Schiphol behind the scenes en betaal nooit meer teveel voor een dagje Schiphol behind the scenes!

50% kortingsbon Schiphol behind the scenes

In de Voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij zit een kortingsbon waarmee je 50% korting krijgt op een tour Schiphol behind the scenes voor maximaal 5 personen. Reserverenis verplicht en moet je doen via de link die vermeldt staat in de Voordeelagenda van de Postcodeloterij.

Bestel tickets Schiphol behind the scenes online

Via Dagtickets.nl bestel je nu makkelijk en snel je tickets voor Schiphol behind the scenes. Je betaalt geen reserveringskosten en geen servicekosten!

Schiphol behind the scenes

Schiphol is eigenlijk een stad op zich. Het is een erg leuke ervaring om eens te ontdekken wat er op Schiphol allemaal gebeurt achter de schermen. Je leert dan precies hoe het op de luchthaven Schiphol in zijn werking gaat. De Schiphol behind the scenes tour brengt je op plekken waar je normaal gesproken nite zou kunnen komen. Je rijdt langs de verschillende plekken, aangevuld met videomateriaal en foto’s op schermen die in de bus getoond worden. De Schiphol behind the scenes tour duurt 1 uur.

Ervaringen Schiphol behind the scenes

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>