Zoeken

Schiphol Experience korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Schiphol Experience

Ben je op zoek naar korting voor Schiphol Experience? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Schiphol Experience gratis acties, voordeelbonnen Schiphol Experience en aanbiedingen voor een dagje Schiphol Experience. Ga dus nu met korting naar Schiphol Experience en betaal nooit meer teveel voor een dagje Schiphol Experience!

50% kortingsbon Schiphol Experience

In de Voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij zit een kortingsbon waarmee je 50% korting krijgt op een tour Schiphol Experience voor maximaal 5 personen. Reserveren is verplicht en moet je doen via de link die vermeldt staat in de Voordeelagenda van de Postcodeloterij.

Bestel tickets Schiphol Experience online

Via Dagtickets.nl bestel je nu makkelijk en snel je tickets voor Schiphol Experience. Je betaalt geen reserveringskosten en geen servicekosten!

Schiphol Experience

Schiphol is eigenlijk een stad op zich. Het is een erg leuke ervaring om eens te ontdekken wat er op Schiphol allemaal gebeurt achter de schermen. Je leert dan precies hoe het op de luchthaven Schiphol in zijn werking gaat. De Schiphol Experience brengt je op plekken waar je normaal gesproken niet zou kunnen komen. Je rijdt langs de verschillende plekken, aangevuld met videomateriaal en foto’s op schermen die in de bus getoond worden. De Schiphol Experience duurt 1 uur.

Ervaringen Schiphol Experience

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>