Zoeken

Efteling korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Ticket Efteling-theatershow CARO

  • Geldig van 14 oktober t/m 12 november 2023

26% korting € 19,50 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Efteling

Op deze pagina vind je alle korting en aanbiedingen voor een dagje Efteling. Vanaf nu betaal je nooit meer teveel voor een bezoek aan de Efteling. Wij zetten alle aanbiedingen, kortingscodes Efteling, 2e kaartje GRATIS acties Efteling en andere kortingen op een rij.

Efteling

De Efteling in Kaatsheuvel heeft eigenlijk alles onder een dak: een attractiepark, overnachtingsmogelijkheden (hotel of vakantiepark) en theater.

Atttractiepark de Efteling is een superleuk ruim opgezet attractiepark waar je je met gemak een of meerdere dagen kunt vermaken. De Efteling is verdeeld in 4 rijken: Marerijk, Ruigrijk, Reizenrijk en Anderrijk. Er zijn over het hele park diverse attracties voor groot en klein.

De Efteling heeft ook overnachtingsmogelijkheden, het Efteling Hotel en een eigen vakantiepark, Efteling Bosrijk. In het hotel kun je sprookjesachtig overnachten in een van de vele themakamers. Een superbelevenis! Efteling Bosrijk ligt vlak naast het park in een prachtig bos. Dit vakantiepark heeft erg mooie, gezellige en sfeervol ingerichte bungalows en vakantiehuisjes. Superleuk voor de kids is dat ze elke maandag, woensdag en vrijdag mee mogen met de Zandkabouters. Ze lopen dan gezamenlijk naar Klaas Vaak, die zijn verhaal gaat vertellen!

Het mooie, imposante Efteling Theater ligt precies naast de entree van het Efteling Park. Het is een sprookjesachtig gebouw dat behoort tot de 5 grootste theatervoorzieningen van Nederland. In het Efteling Theater spelen regelmatig diverse musicals. Ook kan het Efteling Theater worden afgehuurd voor evenementen.

Ervaringen Efteling

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>