Zoeken

Plopsa Indoor Coevorden korting 2022

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Overige aanbiedingen

Korting entree

Beste aanbieding Plopsa Indoor Coevorden

  • Tickets geldig t/m 15 juli 2023

35% korting NU: € 15,28 p.p.

Overige aanbiedingen

Abonnement Plopsa Indoor Coevorden

  • Onbeperkt toegang
  • 50% korting op andere Plopsa parken
  • Tot 50% korting op andere pret- en dierenparken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Plopsa Indoor Coevorden

Wij zetten dagelijks alle aanbiedingen, 2e kaartje gratis acties, kortingsbonnen en korting Plopsa Indoor Coevorden voor jou online, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje Plopsa! Bekijk rustig deze pagina en ga op zoek naar de hoogste Plopsa Indoor Coevorden korting.

Kortingsbon 20% korting Plopsa Indoor Coevorden

In de Voordeelagenda van de Nationale Postcodeloterij zit een kortingsbon voor Plopsa Indoor Coevorden van maar liefst 20% korting voor maximaal 5 personen. Ben je nog geen lid van de Postcode Loterij? Schrijf je in en ontvang ook een Voordeelagenda vol met kortingsbonnen voor dagjes uit in Nederland. Je wordt al lid voor € 12,75 per maand (= 1 lot) en maakt kans op vele (geld)prijzen.

€ 7,50 korting Plopsa Indoor Coevorden met Kruidvat

Met de Kruidvat ExtraVoordeelKaart spaar je 1 punt bij elke euro die je uitgeeft. Bij 250 punten krijg je 25% korting op een dagentree voor Plopsa Indoor Coevorden.

Via ANWB met korting naar Plopsa Indoor Coevorden

Via de ANWB kun je (tenminste als je lid bent van de ANWB) met korting naar Plopsa Indoor Coevorden. Meestal krijg je enkele euro’s korting. Bekijk hiervoor de website van de ANWB.

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is een themapark dat deels overdekt is. Het park is eigendom van Studio 100 en behoort tot de Plopsa-groep waartoe ook Plopsaland De PannePlopsa Indoor HasseltHoliday Park en Plopsa Coo behoren. In dit pretpark is er, vooral voor kleine kinderen (tussen 2 en 8 jaar), heel veel te beleven. Diverse Studio 100 vrienden hebben een eigen zone in het park, zoals Samson & Gert, Kabouter Plop, K3, Mega Mindy en Bumba. Hieronder vertellen we meer over het park zelf.

Attracties Plopsaland Coevorden

Plopsaland Coevorden is zowel met goed als slecht weer goed te bezoeken. Er zijn diverse indoor- en outdoor activiteiten. Zoo zijn er binnen o.a. botsauto’s, een carrousel, ballenbak, glijbanen, vliegende fietsen en kleine achtbanen. Buiten kun je o.a. terecht voor een verkeerspark, dierenweide, speeltuin en een dansende fontein.

Eten en drinken Plopsa Indoor Coevorden

Als je een bezoek gaat brengen aan Plopsa Indoor Coevorden mag je zelf eten en drinken meenemen. Wil je dit niet, dan zijn er verschillende mogelijkheden om te eten en te drinken bij Plopsa Indoor Coevorden. Er is een Mega Mindy bar. Deze bar is meer voor de snelle hap, waar je een lekkere snack of frietje kunt eten. Bij Panos kun je verschillende belegde broodjes en tomatensoep bestellen. Wil je wat uitgebreider eten, ga dan naar het Ploprestaurant. Je kunt hier kiezen uit een uitgebreidere kaart met o.a. hambugers, schnitzels, kipsate, pannenkoeken, poffertjes en heerlijke toetjes.

Shows en evenementen Plopsa Indoor Coevorden

Er worden met grote regelmaat leuke shows en evenementen georganiseerd bij Plopsa Indoor Coevorden. Thema’s zijn: K3, Bumba, Paw Patrol, Kerst en Sinterklaas. Kijk voor alle actuele evenementen op de site van Plopsa Indoor Coevorden.

Huisdieren Plopsa Indoor Coevorden

Helaas zijn er geen (huis)dieren toegestaan in Plopsa Indoor Coevorden.

Toegankelijkheid invaliden Plopsaland Coevorden

Plopsaland Coevorden is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn aangepaste en voorbehouden parkeerplaatsen aanwezig. De parking is wel betaald, ook voor invaliden. Op de toegangsprijs wordt een voordeeltarief gehanteerd voor personen met een handicap (graag geldige verklaring van arts overleggen). Daarnaast zijn er speciale voorzieningen, zoals gratis ter beschikking stelling van rolstoelen (48 uur van te voren reserveren)

Abonnement Plopsa Indoor Coevorden

Er zijn diverse abonnementen voor Plopsa Indoor Coevorden te bestellen. Elke abonnementsvorm heeft eigen voorwaarden. Als  je meer dan 2x per jaar Plopsa Indoor Coevorden bezoekt, dan is het de moeite waard om te kijken naar een abonnement. Tip: bij de Goldcard en de Funcard heb je ook nog eens toegang tot de andere Plopsa parken en tot 50% korting op andere pret- en dierenparken. Dus bekijk de abonnementen goed en beslis dan wat de voordeligste optie is voor jou!

Slapen in de buurt van Plopsa Indoor Coevorden

Ideaal is dat Plopsa Indoor Coevorden direct naast Center Parcs De Huttenheugte ligt. Hierdoor kun je je verblijf nog aangenamer maken, omdat je kunt blijven slapen in de buurt van het park. Via Voordeeluitjes kun je goede aanbiedingen vinden voor Center Parcs Huttenheugte. Een andere optie is Center Parcs Sandur. Dit ligt op ca. 20 minuten rijden van Plopsa Indoor Coevorden in Emmen. Ook hiervoor zijn aanbiedingen te vinden bij Voordeeluitjes.

Ervaringen Plopsa Indoor Coevorden

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>