Zoeken

Monkey Town Breda korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Monkey Town Breda

Ben je op zoek naar Monkey Town korting en aanbiedingen? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Monkey Town Breda. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Monkey Town voor je op een rij, zodat je goedkoop met je kids naar Monkey Town kunt gaan!

Monkey Town Breda

Monkey Town is een grote indoor speeltuin voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Klimmen, glijden, klauteren, springen of spelen met hele grote lego blokken? Bij Monkey Town kan het allemaal! Kinderen kunnen zich hier een hele dag vermaken terwijl de ouders meespelen of een kopje koffie drinken en eindelijk eens tijd hebben voor een goed boek. In Monkey Town kan je springen op luchtkussens en trampolines, klimmen op gigantische klimtoestellen, glijden van glijbanen, ravotten in de ballenbak of kruipen door spannende tunnels. Kom ook spelen in Speelparadijs Monkey Town Breda.

Vier je verjaardag in Monkey Town Breda

Wil je een heerlijk kinderfeestje organiseren dan zit je bij Monkey Town Breda goed. De jarige krijgt natuurlijk een cadeautje en zit op een feestelijk versierde verjaardag stoel. Kies uit verschillende arrangementen voor een verjaardagsfeestje met onder andere frietjes, onbeperkt limonade drinken, een grote taart voor je gasten of een ijsje of zakje chips bij vertrek. De kinderen kunnen de hele dag spelen terwijl de ouders en begeleiders ontspannen aan de speciaal gereserveerde tafel met gratis wifi. De kinderen eten in een feestelijk versierde ruimte die is afgesloten voor andere gasten.

Wist je dat je Monkey Town niet alleen in Breda kunt bezoeken maar er verspreid over Nederland tientallen speelparadijzen van Monkey Town zijn? Monkey Town is 7 dagen per week geopend, met uitzondering van bepaalde feestdagen.

Ervaringen Monkey Town Breda

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>