Zoeken

Dierenrijk korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Goedkope kaartjes Dierenrijk

  • De voucher is geldig t/m 31 december 2023

25% korting NU: € 16,88 p.p.

Hoogste korting Dierenrijk

  • Tickets zijn geldig t/m 31 december 2023

30% korting NU: € 15,75 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Dierenrijk in Nuenen

Wil je een dagje uit naar Dierenrijk, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, 2e kaartje Dierenrijk gratis acties, kortingen en/of kortingsbonnen voor Dierenrijk in Nuenen, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje uit!

ANWB korting Dierenrijk

Als lid van de ANWB krijg je ANWB korting op tickets voor Dierenrijk in Nuenen. Je krijgt maar liefst 25% korting. Voorwaarde is wel dat je bij het bestellen van de kaartjes je lidnummer van de ANWB bij de hand hebt, anders is bestellen niet mogelijk.

Dierenrijk Postcodeloterij

Ben je lid van de Postcodeloterij en wil je graag naar Dierenrijk? Knip dan de kortingsbon uit je Voordeelagenda van de Postcodeloterij. Je krijgt met deze kortingsbon 30% KORTING op een dagentree. Deze korting geldt voor maximaal 4 personen.

Dierenrijk

Dierenrijk in Nuenen (Brabant) is echt een familie dierentuin, voor jong en oud is er van alles te beleven. Niet alleen kun je wel 87 verschillende diersoorten bewonderen, je kunt ook naar allerlei leuke, leerzame en spannende dierenshows met onder andere olifanten of dolfijnen. Dierenrijk is het hele jaar door open van 10.00 tot 17.00 uur en in de zomermaanden juli en augustus een uurtje langer.

Dierenshows in Dierenrijk

Dierenrijk organiseert allerlei leuke dierenshows en andere activiteiten zoals Toer de Voer. Ga mee met de verzorger langs verschillende dieren en kijk wat ze te eten krijgen. Misschien mag je zelfs wel helpen voeren. Op deze manier zie je dieren eens van heel dichtbij. Elk uur van de dag is er een andere dierenshow: om 11.00 kun je zien hoe de ringstaartmaki’s worden gevoerd en lopen de beestjes zo om je heen. Toer de Voer start om 12.00 uur en om 13.00 uur kun je een spannende show zien met vogelspinnen en wurgslangen. De olifanten worden om 14.00 getraind en jij mag meekijken tijdens deze show. De dolfijnen beginnen met dartelen om 15.00 en misschien krijg je wel een natte zoen tijdens de spetterende dolfijnenshow! Kortom, een dag vol belevenissen voor jong en oud.

De dierenverzorgers lopen de hele dag door het park met ’t hendig karreke vol eten voor de dieren, zodat je ziet waar ze naar toe gaan en wat er nu weer te beleven valt.

De info op deze pagina is voor het laatst bijgewerkt in mei 2019. Voor actuele algemene info, openingstijden en prijzen kun je ook kijken op de site van Dierenrijk zelf.

Ervaringen Dierenrijk

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>