Zoeken

Legoland Duitsland korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Met korting naar Legoland Duitsland

Ben je op zoek naar Legoland korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een dagje Legoland Duitsland. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Legoland gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Legoland Duitsland voor je op een rij.

Legoland Duitsland

In Legoland Duitsland bezoek je acht avonturenwerelden, helemaal in de stijl van Lego. Een fantastisch park voor jong en oud, gelegen in het Beierse Günzburg. Je kunt in meer dan 50 attracties die verspreid zijn over de acht thema werelden met Lego speelcentra, achtbanen, waterattracties en natuurlijk Lego shows. In het hart van het park vind je Lego miniland: beroemde landschappen en steden van Europa nagebouwd op schaal. Je kunt treinen, vliegtuigen, mensen, dieren en auto’s laten bewegen om alles zo echt mogelijk te laten lijken. Omdat in Legoland Duitsland heel veel is te zien, te ontdekken en te doen heb je aan één dag meestal niet genoeg. Daarom kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden om te overnachten.

Attracties in Legoland Duitsland

In legoland Duitsland zijn meer dan 50 attracties, zowel voor jonge kinderen als voor oudere kinderen, voor durfals en voor volwassenen. Het is voor iedereen een fantastische belevenis. Voor de kinderen is er onder meer de Junior Driving School: lekker rondrijden in de je eigen auto. Spelen in de Adventure Playground en op de Airport of daag jezelf uit in de Duplo Water Experience. Je kunt een Safari Tour maken en op expeditie gaan. Echte familie attracties zijn de Aquazone Wave Racers, wie geef jij een nat pak? De Fire Dragon is een spannende achtbaan voor het hele gezin en in de Techno Tea Cup draai je rondjes tot je er duizelig van bent.

In Legoland Duitsland zijn ook superspannende attracties zoals bijvoorbeeld de Bionicle Power Builder. Ga comfortabel zitten in je stoel en laat je omhoog hijsen, ronddraaien, over de kop, vooruit en achteruit! Een gekke mix van een achtbaan, Teacups en de Octopus.

Speelplezier in Legoland Duitsland

Legoland Duitsland is een groot park: meer dan 26 voetbalvelden speelplezier. Stap in de high-speed achtbaan, 18 meter hoog en laat je meevoeren in een duizelingwekkende tocht. Bij lego X-treme is alles sneller, groter en nog meer actie en je kunt zelf aan de slag als Test-Driver. Er zijn veel verschillende playgrounds waar je kunt spelen met lego, grote en klein blokjes maar natuurlijk kun je ook gewoon lekker van de glijbaan. Heb je belangstelling voor ruimtevaart? Ga dan eens kijken bij de levensgrote weergave van de X-wing StarWars Fither, gemaakt van meer dan 5 miljoen legoblokjes. Of bouw je eigen auto van lego en ontdek hoe hard jouw zelfgebouwde auto kan rijden.

In de acht themawerelden kan je van alles zien en beleven. Zo is Avonturen Land verborgen in de jungle, omringd door wilde dieren en kun je glijden van een 12 meter hoge waterval en kanoën door een jungle rivier. In Piratenland ontdek je de wereld van piraten en kan je worden opgeleid op de Pirate School. Maak kennis met de wilde zee op een reusachtig schip. In Lego City kun je zien hoe legoblokjes worden gemaakt en zelf bevelen geven aan boten en vliegtuigen van lego.

Overnachten in Legoland Duitsland

In Legoland Duitsland kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden om te overnachten. Geniet van een heerlijk weekend, een midweek of ga een hele week! Je kunt boeken voor een plekje op de camping maar ook verblijven in een luxehotel. Er zijn allerlei arrangementen verkrijgbaar.Het park is geopend van half maart tot half november.

Ervaringen Legoland Duitsland

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>