Zoeken

Snowplanet korting 2022

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Snowplanet

Ben je op zoek naar korting voor Snowplanet? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Snowplanet gratis acties, voordeelbonnen Snowplanet en aanbiedingen voor een dagje Snowplanet. Ga dus nu met korting naar Snowplanet en betaal nooit meer teveel voor een paar uurtjes winterplezier bij Snowplanet!

SnowPlanet

SnowPlanet is een grote indoor skihal die in de buurt van Amsterdam ligt, tussen Armsterdam en Haarlem in. Ben je een groot liefhebber van wintersport en kun je niet wachten om te skiën en snowboarden tot het winter wordt? Dan kun je bij SnowPlanet terecht.

Recreatief wintersporten of een les volgen

In SnowPlanet heb je alle ruimte om recreatief te skiën of snowboarden, maar je kunt er ook lessen volgen. Heb je nog nooit op ski’s gestaan of ga je voor het eerst snowboarden, dan volg je een les van een ervaren wintersporter. Je begint met een simpele les, maar je kunt uiteindelijk ook steeds moeilijkere lessen gaan volgen. Ook zeker een aanrader als je een wintersportvakantie op de planning hebt staan en nog even in eigen land wil oefenen voor je de piste in het buitenland betreedt.

Piste voor gevorderden en een piste voor beginners

SnowPlanet is een aanrader voor iedereen die van wintersport houdt. Het maakt niet uit of je goed kunt skiën of snowboarden of nog even moet oefenen, want SnowPlanet heeft twee pistes. De eerste piste is wat steiler en meer geschikt voor gevorderden, terwijl de andere piste wat milder is en speciaal voor beginners aan de skihal toegevoegd is.

Hapje eten of een drankje drinken

In de indoor skihal vind je niet alleen twee pistes, maar ook restaurants en bars. Zo kun je voor, tijdens of na het wintersporten ook lekker een hapje eten of een drankje drinken, net zoals je op de piste in het buitenland doet als je op wintersportvakantie bent.

 

Ervaringen Snowplanet

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>