Zoeken

Museon korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting Museon

  • Geldig tot 1 jaar na aankoop

44% korting NU: € 7,50 p.p.

Museon veiling

  • Bied mee op 2 of 4 tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Museon

Wij speuren dagelijks het internet af voor de beste aanbiedingen en kortingen voor een bezoek aan het Museon. Je vindt hieronder een overzicht van alle aanbiedingen en kortingen die we gevonden hebben

Museon

Het Museon is een interactief museum voor cultuur en wetenschap waar je allerlei interessante, leerzame en creatieve dingen kunt doen. Zowel voor volwassenen als voor kinderen is een bezoek aan het Museon verrassend: maak bijvoorbeeld een magische tekening, volg een workshop animatie of leer goocheltrucs en neem wonderlijke proefjes. In het Museon zijn dagelijks lezingen, cursussen en workshops voor zowel volwassenen als kinderen en je kunt in het Museon ook met je hele klas terecht of je verjaardag vieren.

Workshops, tentoonstellingen en cursussen in het Museon

Er is elke dag wel iets anders te beleven in het Museon en er zijn zowel tijdelijke als permanente tentoonstellingen. Vanaf 15 oktober 2016 is bijvoorbeeld de nieuwste permanente tentoonstelling te zien over de eerlijke verdeling van voedsel, water en energie. Kies uit de vele leuke workshops zoals bijvoorbeeld grotschilderingen maken. Je leert hoe onze voorouders deze eerste tekeningen maakten, met welke materialen en gaat daarna zelf aan de slag. Het aanbod cursussen is bij het Museon heel divers: leer dieren tekenen, leer alles over het klimaat, het weer en de atmosfeer of krijg antwoord op de vraag hoe de aarde haar warmte kwijtraakt.

Je kunt in het Museon ook terecht voor allerlei educatieve uitstapjes met je klas en leert van alles op het gebied van aardrijkskunde, biologie, geschiedenis of cultuur. Het Museon is dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur geopend, met uitzondering van de maandag.

Ervaringen Museon

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>