Zoeken

Tuinen van Appeltern korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Met korting naar Tuinen van Appeltern

Op zoek naar korting voor de Tuinen van Appeltern? Wij gaan elke dag voor jou op zoek naar de hoogste kortingen en de beste aanbiedingen en kortingsacties voor de Tuinen van Appeltern. Betaal vanaf nu nooit meer teveel voor een dagje uit en ga met korting naar de Tuinen van Appeltern.

Postcodeloterij korting Tuinen van Appeltern

Als lid van de Postcodeloterij krijg je korting op een bezoek aan Tuinen van Appeltern voor maximaal 4 personen. Knip de kortingsbon uit de Voordeelagenda en lever deze in bij de kassa van Tuinen van Appeltern Op deze manier verzilver je de korting en ga je voordelig naar Tuinen van Appeltern.

Tuinen van Appeltern korting ANWB

Als je op zoek bent naar goedkope kaartjes voor de Tuinen van Appeltern en je bent lid van de ANWB, bestel dan je tickets via de site van de ANWB. Als lid krijg je vaak enkele euro’s korting op een entree voor de Tuinen van Appeltern. Houd wel je lidnummer bij de hand, anders is boeken niet mogelijk.

Tuinen van Appeltern Social Deal

Met enige regelmaat zijn er Tuinen van Appeltern aanbiedingen te vinden via Social Deal. Korting via Social Deal loopt op tot wel 50%! Houd Social Deal in de gaten voor goede Tuinen van Appeltern aanbiedingen.

Tuinen van Appeltern tickets via Marktplaats

Mocht je op deze pagina geen Tuinen van Appeltern korting kunnen vinden, kijk dan ook eens op Marktplaats. Er zijn op Marktplaats vaak mensen die tickets voor De Tuinen van Appeltern over hebben of ze niet meer gebruiken. Vaak kun je ze dan voordelig aanschaffen. Houd bij marktplaats wel altijd in de gaten dat het om echte tickets gaat. Als je twijfelt, koop dan de tickets niet!

Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern is de naam van een complex van modeltuinen dat in de Gelderse plaats Appeltern ligt. Het complex is van maart tot en met november geopend en bestaat uit maar liefst 200 nauwkeurig aangelegde voorbeeldtuinen, die deels ontworpen zijn door initiatiefnemer en hovenier Ben van Ooijen. Het andere deel van de voorbeeldtuinen is ontworpen en aangelegd door tuinontwerpers, schrijvers en tuinarchitecten. Voorheen waren de Tuinen van Appeltern 15 hectare groot, maar enkele jaren geleden is het complex uitgebreid tot een oppervlak van 22 hectare.

De voorbeeldtuinen van het complex

Alle tuinen in de Tuinen van Appeltern zijn zorgvuldig aangelegde modeltuinen, waaronder balkontuinen, beeldentuinen, loungetuinen en vijvertuinen. In totaal zijn er maar dan 1660 verschillende planten in de tuinen te zien. Deze planten komen allemaal in een andere tijd van het jaar uit, waardoor de tuinen van de Tuinen van Appeltern er eigenlijk altijd mooi uit zien. Het maakt dus niet uit wanneer je naar de Tuinen van Appeltern gaat, want het complex heeft altijd een bepaalde charme.

Wandelen in de Tuinen van Appeltern

De meeste mensen gaan naar de Tuinen van Appeltern om hier heerlijk rond te wandelen en tot rust te komen. Het complex is niet alleen leuk om te bezoeken voor mensen die van tuinieren houden, maar ook voor mensen die het fijn vinden om buiten te zijn. Door de Tuinen van Appeltern te bezoeken, kun je even lekker tot rust komen in een zorgvuldig aangelegde en zeer groene omgeving vol prachtige planten, bloemen en bomen. En heb je inspiratie nodig om jouw eigen tuin een make-over te geven? Dan haal je zeker meer dan voldoende inspiratie uit de zorgvuldig aangelegde modeltuinen van de Tuinen van Appeltern.

Horeca Tuinen van Appeltern

In de Tuinen van Appeltern kun je ook genieten van heerlijk eten of een drankje in een van de 3 restaurants. Je kunt er een kopje koffie drinken of terecht voor een “simpel” broodje of salade, maar je kunt het ook iets uitgebreider aanpakken en arrangementen boeken zoals: High-tea, broodjeslunch, Kick & Golf of een heerlijke picknick.

Kinderfaciliteiten Tuinen van Appeltern

Het is, ook met kinderen, erg leuk om de Tuinen van Appeltern te bezoeken. Er is een speciaal natuurlijk kinderpark, waarin de kinderen in de natuur kunnen spelen. Ze kunnen er klimmen, over boomstammen lopen, met takken spelen, zand scheppen, graven en van heuvels afrennen. Verder is er een bamboedoolhof en in de vlindervallei zijn spannende klimuitdagingen. Ook is het mogelijk om (tegen een kleine vergoeding) een speurtocht door de Tuinen van Appeltern te lopen.

Workshops Tuinen van Appeltern

Het is mogelijk om diverse workshops te volgen bij de Tuinen van Appeltern. Je kunt kiezen uit o.a. de volgende creatieve workshops: Herfstdecoratieworkshop, Chocoladeworkshop, Workshop snoeien, workshop tuinontwerpen of de cursus tuingemak.

Trouwen bij Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern zijn een perfecte trouwlocatie, zeker in het lente- en zomerseizoen. Je kunt dan ook trouwen bij de Tuinen van Appeltern en/ of er je bruidsreportage laten maken.

Rolstoelvriendelijkheid Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern zijn rolstoelvriendelijk ingericht. Dat betekent dat er invalidentoiletten aanwezig zijn en er verharde paden zijn, waardoor je bijna overal met de rolstoel kunt komen. Heb je geen rolstoel, dan kun je met een euromunt een rolstoel gratis gebruiken. Het reserveren van een rolstoel is helaas niet mogelijk. Ook heeft het park diverse bankjes en zitmogelijkheden, zodat zitten tussendoor geen probleem is.

Honden zijn toegestaan bij de Tuinen van Appeltern

Je mag de Tuinen van Appeltern bezoeken met je hond, tenzij deze aangelijnd is. Hondenpoep moet ten allen tijde worden opgeruimd.

Ervaringen Tuinen van Appeltern

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>