Zoeken

Bellewaerde korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Bellewaerde Vakantieveilingen

  • Bied mee op 2 kaartjes

Halloween bij Bellewaerde

  • Geldig van 21 oktober t/m 5 november 2023

31% korting NU: € 31,90 p.p.

Entree Halloween in Bellewaerde Park

  • Geldig van 21 oktober t/m 5 november 2023

31% korting NU: € 31,90 p.p.

Halloween vieren in Bellewaerde Park

  • Geldig van 21 oktober t/m 5 november 2023

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Bellewaerde

Op zoek naar korting voor Bellewaerde? Dan ben je op KortingDagjeUit.nl aan het juiste adres. Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen, 2e kaartje Bellewaerde gratis acties, kortingsbonnen en kortingsacties voor Bellewaerde, zodat jij met korting en dus goedkoop naar Bellewaerde kunt gaan.

Bellewaerde

Bellewaerde is een pret- en dierenpark in één! Dit park is gelegen in Ieper, wat een plaats in het Belgische West-Vlaanderen is. Het park maakt deel uit van een koepelorganisatie waar ook Walibi Holland deel van uitmaakt. In het park is voor jong en oud voldoende te zien en te beleven om je een dag lang te kunnen vermaken.

Spetterende attracties Bellewaerde

In Bellewaerde vind je tal van spannende en spectaculaire attracties, voor jong en oud! Zo kun je je hier makkelijk een dag vermaken met het hele gezin. Voorbeelden van populaire attracties in het park zijn de Freaky Forest, de Camping Mortal en Dracula 4D. Op de website van Bellewaerde vind je van alle aanwezige attracties een beschrijving.

Bezoek tal van exotische dieren in Bellewaerde

Naast het pretpark met de verschillende attracties heeft Bellewaerde een dierenpark. In het dierenpark vind je tal van verschillende exotische dieren, zoals de Aziatische olifant, de tijgers, de Amoer luipaarden, ringstaartmaki’s, enzovoorts. Voor wie spektakel en dieren wil combineren organiseert het park roofvogeldemonstraties met verschillende grote roofvogels.

Activiteiten in Bellewaerde

Je kunt ervoor kiezen om jezelf een dag te vermaken in het pret- en dierenpark Bellewaerde, maar je kunt ook vermaakt worden. Bezoek hiervoor bijvoorbeeld een stunt & dive show of kies voor het bijwonen van een dierentraining.

Ervaringen Bellewaerde

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>