Zoeken

Boudewijn Seapark korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Goedkope kaartjes Boudewijn Seapark

  • De voucher is geldig t/m 1 oktober 2023

34% korting NU: € 19,50 p.p.

Boudewijn Seapark veiling

  • Bied mee op 2 of 4 tickets

Hoge korting Boudewijn Seapark

  • Geldig op alle openingsdagen tussen 1 april en 1 oktober 2023

34% korting € 19,50 p.p.

Goedkoop naar Boudewijn Seapark

  • Geldig t/m 1 oktober 2023

34% korting NU: € 19,50 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Boudewijn Seapark

Ben je op zoek naar korting voor Boudewijn Seapark? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Boudewijn Seapark gratis acties, voordeelbonnen Boudewijn Seapark en aanbiedingen voor een dagje Boudewijn Seapark. Ga dus nu met korting naar Boudewijn Seapark en betaal nooit meer teveel voor een dagje Boudewijn Seapark!

Boudewijn Seapark

Het oorspronkelijk Boudewijnpark, nu ook wel Boudewijn Seapark genoemd, is een themapark in Sint-Michiels. In het park vind je zowel dieren, als leuke attracties voor jong en oud! Zo biedt het park alles om je als gezin een lange dag te kunnen vermaken. Het park werd bij de oprichting vernoemd naar de toenmalige koning van België, koning Boudewijn.

Leuke attracties voor jonge kinderen in Boudewijn Seapark

De attracties van Boudewijn Seapark zijn vooral gericht op jonge kinderen. Denk aan een carrousel, een paardenbaan, een heus kids island en de Hurricane. Daarbij zijn er nog tal van verschillende klim- en klautertoestellen en beschikt het park over een kinderboerderij. Hier kunnen kinderen de kleinere dieren, zoals geitjes, aaien en knuffelen. Voor ouderen biedt het park de mogelijkheid om minigolf te spelen.

Sterk uiteenlopende diersoorten in Boudewijn Seapark

Zoals de naam van het park wellicht al doet vermoeden, is het Boudewijn Seapark voornamelijk gericht op zeedieren. Zo vind je in het park dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden! Naast de mogelijkheid om de dieren in alle rust te bekijken, kun je een van de verschillende shows bezoeken. Hier laten de verzorgers van het Boudewijn Seapark verschillende kunstjes van de dieren zien. Dit is leuk voor jong en oud!

Boudewijn Seapark: Interactie met dieren

Wil je een dagje naar het Boudewijn Seapark nog specialer maken? Kies voor een VIP-arrangement, waarbij je met de dolfijnen van het park kunt zwemmen. Ook worden er educatieve sessies en complete dolfijnenkampen georganiseerd door het park.

Ervaringen Boudewijn Seapark

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>