Zoeken

Bobbejaanland korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Attractiepark Bobbejaanland Veiling

  • Bied mee op 2 of 4 tickets

Goedkoop naar Bobbejaanland

  • De voucher is geldig t/m 30 juni 2024

38% korting € 27,90 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Bobbejaanland

Wil je een dagje uit naar Bobbejaanland, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, acties, kortingen en/of kortingsbonnen voor Bobbejaanland in Lichtaart (Belgie), zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje uit!

Bobbejaanland

Bobbejaanland biedt alles voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin of met je klas. Meer dan 40 attracties voor jong en oud, shows en evenementen, winkeltjes en restaurants maken een dag in Bobbejaanland onvergetelijk. Kies uit rustige, matige of intense attracties voor de allerkleinsten en voor de allerstoersten. Rondom Halloween kun je griezelen in het hele park of bezoek het evenement “Warande”, een muzikale ode aan Bobbejaan.

Rustig bootje varen of wildwatervaren?

Voor alle leeftijden is er iets te beleven in Bobbejaanland. Terwijl opa en oma rustig ronddobberen tussen het groen, veroveren papa en mama met de kinderen de oceaan tijdens de Banana Battle of bedwingen de El Rio met zijn woest klotsend water. Draai rondjes in de Dino Ride, een rustig attractie, roetsj van de Bob Express, een matige attractie of draai met grote snelheid tussen de boomtoppen door in de rollercoaster Dizz of Dreamcatcher, intense attracties. Verder kun je in Bobbejaanland onder andere glijden van hoge glijbanen, rondrijden in stoere trucks of rondsuizen op hoge snelheid in de Aztek Express. Krijg je al zin in een hele dag plezier, spanning en spel voor het hele gezin?

Ervaringen Bobbejaanland

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>