Zoeken

Plopsa Coo korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Goedkope kaartjes Plopsa Coo

  • Geldig t/m 30 juni 2022

25% korting NU: € 20,63 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Plopsa Coo

Ben je op zoek naar korting voor Plopsa Coo? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Plopsa Coo gratis acties, voordeelbonnen Plopsa Coo en aanbiedingen voor een dagje Plopsa Coo. Ga dus nu met korting naar Plopsa Coo en betaal nooit meer teveel voor een dagje Plopsa Coo!

Plopsa Coo

Plopsa Coo is een attractiepark dat aan de Watervallen van Coo bij de woonplaats Coo in België ligt. Voorheen heette het park Télécoo, maar de naam veranderde toen het park overgenomen werd door Plopsa/Studio 100. Het gehele park is nu dan ook in het thema van Plopsa/Studio 100, waar onder andere de personages Samson & Gert, Piet Piraat, Mega Mindy en Bumba onder vallen. Het is een populair park, dat ieder jaar door duizenden mensen uit België en Nederland bezocht wordt.

De attracties van Plopsa Coo

De meeste attracties die je op het terrein van Plopsa Coo vindt, vallen onder een thema van Plopsa/Studio 100. Zo zijn er attracties binnen het thema Kabouter Plop, maar komen ook de thema’s Piet Piraat, Maya de Bij, Samson & Gert en Wickie de Vicking terug in het park. Er zijn ook enkele attracties zonder thema, maar deze attracties zijn wel in de minderheid.

Enkele voorbeelden van attracties die je op het terrein van Plopsa Coo vindt, zijn de carrousel, de uitkijktoren, minigolf, de bobslee, de scooters, de Autorijschool van Samson & Gert, De Vliegende Fietsen van Mega Mindy, Vicky the Ride van Wickie de Vicking, Maya Splash van Maya de Bij en De Konijntjes van Kabouter Plop.

Een dag uit voor jong en oud

Plopsa Coo is een echt familiepretpark. Dit betekent dat je dit park kunt bezoeken met het hele gezin, aangezien zowel jongere als oudere kinderen zich hier prima kunnen vermaken. Kleinere kinderen gaan bijvoorbeeld in de attractie van Kabouter Plop of maken een ritje in de traditionele caroussel van het park, terwijl de oudere kinderen gaan karten of in de bobslee gaan.

Indoor attractie van Plopsa Coo

Plopsa Coo heeft voornamelijk attracties in de buitenruimte, maar er is ook een enkele overdekte attractie op het terrein van het park te vinden. Dit zijn de scooters, die je ook wel kunt vergelijken met de botsauto’s. Door het kleine aanbod indoor attracties is het park niet echt een indoor park, maar kun je in ieder geval wel ergens schuilen als het regent. Uiteraard heeft het park ook diverse restaurants, waar je eventueel ook kunt gaan zitten als je de regen even uit wil.

Ervaringen Plopsa Coo

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>