Zoeken

Plopsa De Panne korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Goedkope tickets Plopsaland de Panne

  • Geldig t/m 27 maart 2024

25% KORTING NU: € 36,38 p.p.

Plopsa de Panne Ticketveiling

  • Bied mee op 2 of 4 kaartjes

Overnachten in Plopsaland de Panne

  • Tickets zijn geldig op de door jou gekozen datum

9% KORTING NU: € 134,10

Entree tickets Plopsaland de Panne België

  • Geldig t/m 6 maanden na het winnen van de veiling

Plopsa FunCard of SwimCard

  • Te verzilveren t/m 6 maanden na het winnen van de veiling

1 jaar onbeperkt toegang tot de parken van Plopsa

  • Geldig vanaf moment van aankoop t/m 7 januari 2024

9% korting NU: € 49,99 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Plopsaland De Panne

Ben je op zoek naar korting voor Plopsaland De Panne? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Plopsaland De Panne gratis acties, voordeelbonnen Plopsaland De Panne en aanbiedingen voor een dagje Plopsaland De Panne. Ga dus nu met korting naar Plopsaland De Panne en betaal nooit meer teveel voor een dagje Plopsaland De Panne!

Plopsa De Panne

Plopsa De Panne is een populair themapark dat ook wel Plopsaland De Panne wordt genoemd. Het park is onderdeel van Studio 100 en ligt in de Belgische plaats De Panne, aan de Noordzeekust in de buurt bij de grens van Frankrijk. Het is een echt familiepark, ofwel een themapark waar je met de hele familie naartoe kunt gaan. Er zijn attracties voor hele jonge kinderen, maar ook voor oudere kinderen is er meer dan genoeg te doen.

De attracties van Plopsaland De Panne

Er zijn zo veel attracties te vinden op het terrein van Plopsaland De Panne, dat de verschillende attracties in categorieën onderverdeeld worden in het park. Er zijn attracties in de categorie actie, maar ook de categorieën familie, water, indoor en kids worden in het park vertegenwoordigd. Ga je in de zomer naar het park, dan zijn de waterattracties van Plopsa De Panne echt een must. Ga je met het gezin (jonge en oudere kinderen), dan zijn de familieattracties een aanrader. Met oudere kinderen ga je liever in de attracties van de categorie ‘actie’ en als het regent, zijn er nog altijd de indoor attracties.

Enkele voorbeelden van attracties die je op het terrein van Plopsaland De Panne vindt, zijn een carrousel, een grote glijbaan, een piratenboot, een piratenspeeltuin, vliegende fietsen, een treintje en zelfs een schaatspiste. Ook zijn er meerdere speeltuinen op het terrein van het park te vinden, die zowel voor jongere als oudere kinderen geschikt zijn.

De indoor speeltuin van Plopsaland De Panne

Als het regent, ga je niet de hele dag buiten rondlopen met de kids. Gelukkig heeft Plopsa De Panne in dit geval nog een grote overdekte speeltuin, waar je diverse speeltoestellen en attracties kunt vinden. Denk hierbij aan een grote glijbaan, maar ook een ballenbad en het bos van kabouter Plop. Ook als het regent, is er dus meer dan genoeg te beleven in het park.

Ervaringen Plopsa De Panne

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>