Zoeken

Plopsa Indoor Hasselt korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Goedkope tickets Plopsa Indoor Hasselt

  • Geldig t/m 29 maart 2024

25% korting NU: € 20,63 p.p.

Plopsa FunCard

  • De voucher is na aankoop 1 jaar geldig

9% korting NU: € 100,00

Plopsa GoldCard

  • De voucher is na aankoop 1 jaar geldig

12% korting NU: €175,00

Plopsa GoldCard Ticketveiling

  • Geldig t/m 15 juli 2024

Plopsa Indoor Hasselt Ticketveiling

  • Bied mee op 2 of 4 tickets

Entree Plopsa Indoor Hasselt

  • Geldig t/m 29 maart 2024

18% korting NU: € 22,50 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Plopsa Indoor Hasselt

Ben je op zoek naar korting voor Plopsa Indoor Hasselt? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Plopsa Indoor Hasselt gratis acties, voordeelbonnen Plopsa Indoor Hasselt en aanbiedingen voor een dagje Plopsa Indoor Hasselt. Ga dus nu met korting naar Plopsa Indoor Hasselt en betaal nooit meer teveel voor een dagje Plopsa Indoor Hasselt!

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is de naam van het grootste overdekte speelpark van België. Het park is ongeveer 9000 vierkante meter groot en dit betekent dat je hier gemakkelijk een hele dag door kunt brengen met het gezin. Het park ligt in het Belgische Hasselt, maar is vrij snel en eenvoudig te bereiken vanuit Nederland. Niet alleen Belgen, maar ook veel Nederlanders gaan jaarlijks naar het populaire indoor park.

De attracties en speeltoestellen van Plopsa Indoor Hasselt

De attracties en speeltoestellen die je in de indoor speeltuin van Plopsa Indoor Hasselt vindt, horen bijna allemaal bij een Studio 100 thema. Denk hierbij aan het thema Bumba, maar ook aan het thema Kabouter Plop, het thema Mega Mindy, het thema K3, het thema Piet Piraat en het thema Samson & Gert. Ook zijn er enkele attracties die niet onder een speciaal thema vallen, waaronder de klimberg en de waterspeeltuin.

Enkele attracties en speeltoestellen die je op het terrein van Plopsa Indoor Hasselt vindt, zijn de Bumbaspeeltuin, de botsauto’s, de speelboom van Kabouter Plop, het ballenbad, de Maya speeltuin en het vlot van Piet Piraat. Het zijn attracties en speeltoestellen voor jongere kinderen, maar ook voor de wat oudere kids.

Plopsa Indoor Hasselt: ook een buitenspeeltuin

Vind je het jammer om de hele dag binnen door te brengen met de kids, dan hoef je je geen zorgen te maken. Plopsa Indoor Hasselt heeft namelijk niet alleen een binnenspeeltuin, maar ook een kleine buitenspeeltuin. Laat het weer het toe, dan kun je de kids hier ook lekker laten spelen. Zo zit je niet de hele dag binnen, maar kun je wel naar binnen gaan als het begint te regenen of wat koud is.

Ervaringen Plopsa Indoor Hasselt

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>