Zoeken

Plopsaqua Landen-Hannuit korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Plopsaqua Landen-Hannuit

Ben je op zoek naar korting voor Plopsaqua Landen-Hannuit? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Plopsaqua Landen-Hannuit gratis acties, voordeelbonnen Plopsaqua Landen-Hannuit en aanbiedingen voor een dagje Plopsaqua Landen-Hannuit. Ga dus nu met korting naar Plopsaqua Landen-Hannuit en betaal nooit meer teveel voor een Plopsaqua Landen-Hannuit!

Plopsaqua Landen-Hannuit

Plopsaqua Landen-Hannuit is een uniek waterpretpark dat garant staat voor een dag vol avontuur en plezier. Het park is gelegen in de Belgische stad Landen-Hannuit en is onderdeel van de Plopsa-groep, bekend van onder andere Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt.

Waterpret voor jong en oud

Plopsaqua Landen-Hannuit heeft voor ieder wat wils. Van rustige attracties tot wildwaterbanen en glijbanen, het park biedt volop waterpret voor jong en oud. Neem een duik in het golfslagbad of roetsj van de spectaculaire Sky Drop-glijbaan. Durf jij het aan om de 19 meter hoge Disco Slide te trotseren of ga je liever voor de multi-lane glijbaan?

Voor de allerkleinsten is er een Peuterbad, waar ze zich kunnen vermaken in het ondiepe water of van de kleine glijbaantjes af kunnen glijden. Ook is er een interactief waterspeelhuis, waar de kinderen zich kunnen uitleven met allerlei waterattributen.

Relaxen in de sauna

Wil je even bijkomen van alle spanning en sensatie? Dan is een bezoek aan de sauna een absolute aanrader. Plopsaqua Landen-Hannuit beschikt over een uitgebreide sauna met diverse sauna’s en een stoombad. Hier kun je heerlijk ontspannen en tot rust komen.

Ervaringen Plopsaqua Landen-Hannuit

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>