Zoeken

Walibi Belgium korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Entree Halloween Family Days bij Walibi Belgium

  • Geldig van 22 oktober t/m 26 oktober & 5 november 2023

30% korting NU: € 33,60 p.p.

Halloween Family Days Walibi Belgium

  • Geldig van 22 oktober t/m 26 oktober & 5 november 2023

29% korting NU: € 33,90 p.p.

Halloween in Walibi België

  • Geldig van 21 oktober t/m 5 november 2023

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Walibi Belgium

Ben je op zoek naar korting voor Walibi Belgium? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Walibi Belgium gratis acties, voordeelbonnen Walibi Belgium en aanbiedingen voor een dagje Walibi Belgium. Ga dus nu met korting naar Walibi Belgium en betaal nooit meer teveel voor een dagje Walibi Belgium!

Walibi Belgium

Walibi Belgium is een populair pretpark dat in de gemeente Waver (Wavre) in België gevestigd is. Het pretpark is vooral geschikt voor zogeheten ‘thrill seekers’, aangezien het grootste deel van de attracties van Walibi Belgium achtbanen zijn. Ook vind je enkele waterattracties op het terrein van Walibi Belgium, die vooral in de zomer erg in trek zijn. Meer over dit populaire pretpark in België, lees je op deze pagina.

De attracties van Walibi Belgium

Walibi Belgium staat bekend om de vele heftige achtbanen van het pretpark. De achtbanen van het pretpark zijn al vrij oud, maar zeker de moeite waard. Er zitten stalen achtbanen bij, maar ook enkele houten achtbanen en zelfs omgekeerde stalen achtbanen. Al met al is het park meer geschikt voor oudere kinderen en volwassenen, aangezien de meeste attracties van Walibi Belgium enkel geschikt zijn voor mensen met een bepaalde minimale leeftijd.

Toch zijn er niet alleen achtbanen te vinden op het terrein van Walibi Belgium. Het pretpark heeft ook enkele waterattracties, waaronder enkele waterachtbanen. Ook heeft het park enkele attracties voor families en speciaal voor kleinere kinderen, zodat de jongere doelgroepen zich ook prima kunnen vermaken in het park. Denk hierbij aan een rupsbaan, maar ook aan een mini-zweefmolen en mini-theekopjes. Het park richt zich dus wel op kinderen, maar wordt door de vele achtbanen op het terrein vooral bezocht door oudere kinderen en volwassenen.

Pulsar: de nieuwe attractie van Walibi Belgium

De meeste achtbanen op het terrein van Walibi Belgium zijn al vrij oud, maar dit betekent zeker niet dat de ontwikkeling van het park stil staat. In de maand juni van 2016 werd er bijvoorbeeld een nieuwe attractie geopend in het pretpark, namelijk de attractie Pulsar. Pulsar is een zogeheten splashcoaster, ofwel een waterachtbaan. De achtbaan heeft drie lanceringen, is maar liefst 45 meter hoog en gaat 100 kilometer per uur. De attractie eindigt met een immense splash, waardoor je Pulsar zeker een ‘spetterend nieuw avontuur’ kunt noemen. Misschien wat koud in het voorjaar, maar zeker een must in de warme zomermaanden.

Ervaringen Walibi Belgium

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>