Zoeken

Circuit Park Zandvoort korting 2022

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Circuit Park Zandvoort

Wil jij ook een keer racen op Circuit Park Zandvoort? Ga dan zeker op zoek naar de hoogste korting en beste aanbiedingen op deze pagina. Zo betaal je zeker niet teveel op een dagje racen op Circuit Park Zandvoort.

Circuitpark Zandvoort

Zandvoort is bij veel mensen bekend vanwege haar strand, maar ook het circuitpark wat hier gelegen is trekt veel toeristen. Het circuitpark van Zandvoort werd geopend in 1939 en wordt nog steeds gebruikt voor races. Hoewel het circuit niet meer in het schema van de Formule 1 is opgenomen, rijden de coureurs van de Formule 3 Euroseries hier nog wel jaarlijks. Daarbij worden verschillende andere races op het circuitpark georganiseerd.

Verschillende races Circuitpark Zandvoort

Ben je weg van auto’s en racen? Breng dan zeker een bezoek aan een van de vele racedagen op het circuitpark in Zandvoort. Er worden jaarlijks verschillende races georganiseerd voor uiteenlopende soorten auto’s. Denk aan het Britisch Race festival, de DNRT finales, de BimmerWorld, enzovoorts. Op de website van het circuitpark in Zandvoort vind je meer informatie over de evenementen die hier georganiseerd worden.

Zelf rijden op het circuit van Zandvoort

Naast de mogelijkheid om de auto’s van coureurs te bewonderen kun je op het circuitpark van Zandvoort ook zelf een ronde rijden. Niet alleen kun je tijdens een Race Experience in een van de stoere en exclusieve auto’s van het circuitpark rijden, ook kun je met je eigen auto de nodige rondes over het circuit maken. Je dient vanzelfsprekend wel in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Testdagen Circuit Zandvoort

Om raceteams en coureurs de mogelijkheid te bieden om hun nieuwe auto’s of configuraties te testen, worden er regelmatig testdagen georganiseerd op het circuitpark van Zandvoort. Mocht je zelf actief zijn in de autosport, dan dien je je vooraf in te schrijven om gebruik te kunnen maken van deze testdagen

Ervaringen Circuit Park Zandvoort

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>