Zoeken

De Uithof korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting De Uithof

  • 2x lasergamen
  • Voucher is geldig vanaf moment van aankoop t/m 31 maart 2023

29% korting NU: € 13,25

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting De Uithof

Ben je op zoek naar korting voor De Uithof? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje De Uithof gratis acties, voordeelbonnen De Uithof en aanbiedingen voor een dagje De Uithof. Ga dus nu met korting naar De Uithof en betaal nooit meer teveel voor een dagje De Uithof!

Korting De Uithof met Postcodeloterij

Via de Postcodeloterij krijg je korting op skipiste toegang bij De Uithof. Je krijgt met de kortingsbon uit de Voordeelagenda maar liefst 25% KORTING. Dus knip de bon uit je voordeelagenda en lever hem in bij de kassa van De Uithof.

Kinderfeestje De Uithof

Wil je een kinderfeestje organiseren in De Uithof? Voor de kinderen staat dit iig garant voor lachende gezichten :). Een kinderfeestje is over het algemeent best prijzig. Om dit goedkoper te maken zou je mee kunnen bieden op een van bovenstaande veilingen. De kans is groot dat je dan met flinke korting een kinderfeest kunt organiseren, omdat je niet de volle mep betaalt. Veel succes!

De Uithof

Bij De Uithof in Den Haag kun je werkelijk van alles doen. Ga karten of klimmen met je vrienden, snowboarden en skiën met het hele gezin of een dagje uit met je collega’s. Geniet van alle mogelijkheden bij de Uithof: spelen op het ijs en in de sneeuw, racen op de kartbaan, de klimmuur beklimmen of speel samen spellen in het sport en spel paleis zoals lasergamen, sumoworstelen, bungee soccer of airsoft. Kies voor een dagkaart, ga een uurtje skiën of kies uit de vele arrangementen voor een volledig dagje uit.

Wat kun je allemaal doen in de Uithof?

Skiën
De sneeuwbaan is dagelijks, behalve op maandag, geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur (zondag tot 18.00 uur). Een dagkaart kost € 19,50 voor volwassenen en € 14,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. Je kunt ook 1, 2 of 4 uur tickets kopen en ski’s, skischoenen en ander materiaal huren.

Karten
De kartbaan is gesloten op maandag en de rest van de week geopend vanaf 12.00 uur (zaterdag en zondag), 13.00 uur (op woensdag) en op dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur. De kartbaan sluit om 22.00 uur en op zondag om 18.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor zogenaamde heats: 12 minuten karten voor volwassenen (€ 14,50) of 7 minuten voor kinderen (€ 8,00). Wil je meer heats rijden dan krijg je korting of kies voor een 10-ritten kaart.

Games
Het sport en spel paleis waar je spannende games kunt spelen is geopend op woensdag, zaterdag en zondag. Speel met minimaal 8 personen bungee soccer: voetballen in een lifejacket terwijl je aan het plafond bungelt. Kosten: € 9,50 per persoon voor een half uur. De Uithof beschikt over een van de grootste lasergame arena’s van Nederland waar zowel kinderen als volwassen ultieme spanning en sensatie beleven. Kosten: € 9,50 per persoon voor 1 x gamen of € 15,00 voor 2 x gamen. Elke extra ronde kost € 7,50 per persoon.

Ervaringen De Uithof

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>