Zoeken

Fun Forest Amsterdam korting 2022

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Fun Forest Amsterdam

Ben je op zoek naar Fun Forest Amsterdam korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een paar uurtjes klimmen bij Fun Forest Amsterdam. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Fun Forest Amsterdam gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Fun Forest Amsterdam voor je op een rij.

Fun Forest Amsterdam – klimpark voor jong en oud

Klimmen, ziplinen, tokkelen: in dit klimbos leer je in no time wat dat is en… hoe je dat doet natuurlijk. Met negen klimbanen is er voor elke leeftijd een goede baan, ook als je al wat ouder bent en niet zo soepel meer. Kinderen zijn dol op het geklauter in de natuur. Lekker spannend, en toch helemaal veilig.

Klimpark Fun Forest Amsterdam ligt aan de rand van Het Amsterdamse Bos. Klim erin en probeer over te steken via de stijgbeugels, suis naar beneden via tokkelbanen, probeer alle bruggen uit. Zwaai aan een touw en spring van 15 meter naar beneden. Er is zelfs een snowboard-tokkelbaan.

De negen klimbanen lopen op in moeilijkheidsgraad en hebben verschillende eisen aan leeftijd en lengte. De instructeurs leggen alles uit, zodat iedereen veilig kan klimmen. Op de twee makkelijkste banen van het klimbos mogen uitsluitend kinderen vanaf 7 jaar, je mag als volwassene niet mee. Op de vier reguliere banen moeten kinderen minimaal 8 jaar zijn en minstens 1.30m lang. En dan zijn er nog de twee moeilijke banen voor de echte die-hards. Voor jongere kinderen (4-7 jaar) is er het gratis speelbos.

Parkeren, eten en drinken Fun Forest Amsterdam

Parkeren bij Fun Forest Amsterdam is gratis. Bij de kiosk kun je wat drinken op het terras of een gezonde lunch eten. Neem zo min mogelijk waardevolle spullen mee, want er zijn geen kluisjes.

Kinderfeestje in klimbos Fun Forest Amsterdam

Laat die apen toch lekker spelen! Geef je verjaardagsfeestje in Fun Forest Amsterdam. De kinderen zoeken de bananen in de bomen en halen ze uit de klimbaan naar beneden om de schatkist te openen. Ook andere feestjes zijn mogelijk, zoals sup. Sup staat voor stand up paddling en doe je met een peddel staand op een surfboard. Nat worden mag, dat koelt lekker af.

Ervaringen Fun Forest Amsterdam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>