Zoeken

Indoor Skydive Roosendaal korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Indoor Skydive Roosendaal

Ben je op zoek naar korting en aanbiedingen voor Indoor Skydive Roosendaal? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een skydive sessie bij Indoor Skydive Roosendaal. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Indoor Skydive Roosendaal voor je op een rij, zodat je goedkoop naar Indoor Skydive Roosendaal kunt gaan!

Indoor Skydrive Roosendaal

Bij Indoor Skydrive Roosendaal kun je vliegen zonder vliegtuig. In speciale kleding en onder begeleiding van een instructeur begeef je je in de windtunnel en ervaar je het gevoel van de vrije val terwijl je zweeft op de kracht van de wind. Hoewel een sessie in de Skydrive tunnel maar 60 seconden duurt, ben je er veel langer mee bezig. Het begint al thuis met het kiezen van makkelijk zittende kleding. Bij Indoor Skydrive doe je vervolgens een overall, schoenen, een helm, beveiligingsbril en oordopjes aan waarna de pret kan beginnen!

Vliegen bij Indoor Skydrive

Als je eenmaal de juiste kleding aan hebt krijg je een duidelijke instructiefilm te zien waarna het tijd is voor je eerste sessie in de windtunnel. De instructeur die met je meegaat geeft je instructies via gebaren, want praten is in de windtunnel niet mogelijk. Bij Indoor Skydrive neem je minimaal 2 sessies af en hoe meer sessies je neemt, hoe goedkoper de sessies worden. Na afloop krijg je een certificaat mee naar huis en je kunt ook een video kopen van je vlucht.
Voor groepen zijn er speciale arrangementen en voor kinderen van 4 tot 14 jaar zijn er speciale Kids Fly dagen. Het restaurant bij Indoor Skydrive in Roosendaal is volledig in sfeer ingericht.

Entreeprijs Indoor Skydrive

Om het vliegen in de windtunnel enigszins onder de knie te krijgen zijn minimaal 2 sessies nodig. Een sessie duurt 60 seconden en bij de aanschaf van een sessie is zowel de benodigde kleding als de instructie inbegrepen. Door de weeks gelden andere prijzen dan in het weekend (daltarief en piektarief).

2 sessies: € 64,50
3 sessies: € 84,50
4 sessies: € 104,50
5 sessies: € 114,50

 

Ervaringen Indoor Skydive Roosendaal

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>