Zoeken

Klimrijk Brabant korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting Klimrijk Brabant

  • Geldig t/m 30 november 2023

30% korting NU: € 10,50 p.p.

Veiling Klimrijk Brabant

  • Kijk nu of de Klimrijk veiling online staat!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Klimrijk Brabant

Ben je op zoek naar korting en aanbiedingen voor Klimrijk Brabant? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Klimrijk Brabant. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Klimrijk Brabant voor je op een rij, zodat je goedkoop kunt klimmen bij Klimrijk Brabant!

Kinderfeestje Klimrijk Brabant

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een kinderfeestje? Klimrijk Brabant is superleuk en spannend om te doen voor kids. Er zijn diverse mogelijkheden om je kinderfeestje bij Klimrijk Brabant te vieren. Prijzen voor een kinderfeestje varieren van € 13,75 tot € 20 p.p. Wil je goedkoper je kinderfeestje regelen? Hierboven kun je zien welke aanbiedingen en kortingen er zijn voor Klimrijk Brabant. Uiteraard kun je hier ook gewoon gebruik van maken voor een verjaardagspartijtje, alleen betaal je dan wat minder waarschijnlijk.

Klimrijk Brabant

Kom nu een dagje klimmen bij Klimrijk Brabant! Je kunt je klimkunsten testen op een van de 7 parcoursen met verschillende moeilijkheidsgraden. Hoogtes varieren van 2 tot 10 meter en de lengte van de verschillende parcouts is 110 tot 200 meter. Er is een speciaal Pico-parcours voor kids vanaf 4 jaar tot een lengte van 1.30 meter. Dit parcours is onder begeleiding en op een hoogte van 1,5 meter. Er zijn 2 parcours met 9 hindernissen. Voor de kleintjes is er bovendien ook een Speelberg met een grote, groene berg met een tunnel, nestschommel, air trampoline en een tokkelbaan. Naast deze Speelberg ligt een terras waar men iets kan eten/drinken en de kids in de gaten kan houden op de Speelberg. Iets nieuws zijn de de escape rooms in de Veldhovense bossen. Er zijn 2 escaperooms gerealiseerd waarbij je 1 uur de tijd hebt om te ontsnappen met een groep mensen door het oplossen van raadsels en puzzels.

De info op deze pagina is voor het laatst bijgewerkt in mei 2019. Voor actuele algemene info, openingstijden en prijzen kun je ook kijken op de site van Klimrijk zelf.

Ervaringen Klimrijk Brabant

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>