Zoeken

Montana Snowcenter korting 2022

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Veiling Montana Snowcenter

  • Bied mee op 2 dagkaarten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Montana Snowcenter

Ben je op zoek naar korting een aanbiedingen Montana Snowcenter? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Montana Snowcenter, waar je heerlijk kunt skiën of snowboarden. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Montana Snowcenter voor je op een rij, zodat je goedkoop naar Montana Snowcenter kunt gaan!

Montana Snowcenter Westerhoven

Skiën in Nederland? Dat kan! Ga naar de echte sneeuw van Montana Snowcenter bij Valkenswaard. Hier ligt zomer en winter een 140 meter lange piste voor je klaar om vanaf te suizen. Geoefende skiërs en snowboarders kunnen vrij skiën, beginners kunnen lessen volgen. En na afloop natuurlijk lekker naar de après-skibar. Of blijf eten in het restaurant met uitzicht op de pistes.

Regelmatig organiseert Montana Snowcenter events met extra obstakels op de baan. Zo is er Rail Riots voor snowboarders en Ballenzooi voor skiërs en snowboarders van alle leeftijden. Sowieso ligt er altijd de buckelpiste voor je klaar.

Cursus skiën of snowboarden

Altijd al willen leren skiën of snowboarden? Montana Snowcenter geeft les. Er zijn groepen voor volwassenen en kinderen (verschillende leeftijdsgroepen). Zowel beginners, lichtgevorderden als gevorderden kunnen hier werken aan het (nog beter) onder de knie krijgen van de techniek.

Montana Snowcenter verhuurt alle materialen, dus je hoeft niets mee te nemen. Bij het vrij skiën is het materiaal inbegrepen (schoenen, stokken, ski’s of snowboard). Warme kleding is aan te bevelen, in de hal is het continu -4°C. Handschoenen zijn verplicht. Skikleding en eventueel een helm zijn te huur. Tot en met 12 jaar is de helm verplicht en bij skilessen is de helm in de prijs inbegrepen.

Kinderfeestje Montana Snowcenter

Vier een ijskoud feestje bij Montana Snowcenter. Eerst ski’s halen (snowboarden kan vanaf 8 jaar), dan een uur les van een leuke leraar of lerares. En daarna natuurlijk lekker smikkelen van je kinderskibox in het restaurant. Uitbreiden met extra tijd voor vrij skiën kan ook.

Ervaringen Montana Snowcenter

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>