Zoeken

Biesbosch Museum Werkendam korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Biesbosch Museum Werkendam

Op zoek naar korting en aanbiedingen voor een dagje Biesboschmuseum Werkendam? Op deze pagina vind je alle aanbiedingen, kortingsacties en kortingsbonnen voor een goedkoop bezoek aan Biesbosch Museum Werkendam.

Biesboschmuseum Werkendam

Het Biesbosch Museum ligt op een eiland en bestaat uit 11 paviljoens, midden in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. In en om het museum is van alles te doen: fietsen en wandelen of een rondvaarten maken door het natuurgebied. Het Biesboschmuseum is niet alleen per auto bereikbaar maar ook per boot. Je kunt met je eigen boot afmeren aan de speciaal daarvoor bestemde passantensteiger. Verder vind je in het Biesboschmuseum onder meer informatie over de Biesbosch (verleden, heden en toekomst) en zijn er regelmatig tentoonstellingen.

Biesbosch Beleving

De “Biesbosch Beleving” bestaat uit een schaalmodel van de Biesbosch en kan interactief gebruikt worden. Zie met eigen ogen wat eb en vloed doet in dit natuurgebied, het grootste zoetwatergetijdengebied van Nederland. Tijdens een cyclus van 45 minuten zie je de laagste stand en de hoogste stand van het water en de effecten daarvan op de natuur.
Beleef de Biesbosch tijdens een mooie rondvaart, die je ook ’s avonds kunt maken. Tijdens de speciale beverrondvaart zie je de bevers in de schemering aan het werk. De rondvaart maak je meestal met een fluisterboot: een boot die geen geluid maakt waardoor de flora en fauna niet wordt verstoord. Zo zie je de natuur niet alleen, maar hoor je de natuur ook!

Het Biesboschmuseum is een officiële trouwlocatie en er is een restaurant met een groot terras waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht en van heerlijke streekgerechten. Het restaurant is ook toegankelijk zonder bezoek aan het Biesboschmuseum.

 

Ervaringen Biesbosch Museum Werkendam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>