Zoeken

Body Worlds korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Goedkoop naar Body Worlds

  • Geldig t/m 31 okt 2021

50% korting € 7,50 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Body Worlds

Ben je op zoek naar Body Worlds korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Body Worlds. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Body Worlds gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Body Worlds voor je op een rij.

Body Worlds

Iedereen weet hoe een gewoon menselijk lichaam eruit ziet, maar hoe ziet het lichaam er eigenlijk uit als je bepaalde lagen zou verwijderen? Hier kom je vanzelf achter als je Body Worlds in Amsterdam bezoekt. De lichamen die hier tentoongesteld worden, zien er namelijk alles behalve normaal uit. Zo hebben de lichamen geen huid meer, maar worden de spieren, gewrichten en botten blootgesteld. Dat de lichamen in allerlei gekke poses tentoongesteld worden, maakt het bezoeken van Body Worlds al helemaal tot een unieke ervaring.

Body Worlds: The Happiness Project

Bezoek je Body Worlds op dit moment, dan krijg je Body Worlds: The Happiness Project van Gunther von Hagens te zien. Dit project staat geheel in het teken van geluk en wat geluk met het menselijk lichaam doet. Je ziet meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen, die de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het menselijk lichaam laten zien. Ook zie je wat voor effect geluk op het lichaam en de ziel heeft. Al meer dan 40 miljoen mensen hebben de tentoonstelling bezocht en de reviews zijn erg lovend. Zeker een must om te bezoeken!

Je zou het misschien niet denken, maar Body Worlds: The Happiness Project is zeker geschikt voor kinderen. Hoewel het museum echte lichamen laat zien, is Body Worlds zeker niet eng. Sterker nog, het is erg leerzaam voor kinderen en door de vele workshops die kinderen kunnen volgen, is het bezoeken van Body Worlds ook erg leuk voor deze doelgroep.

Een tentoonstelling in het centrum van Amsterdam

Je vindt de tentoonstelling van Body Worlds in het centrum van Amsterdam, aan het Damrak. Dit maakt dat het bezoeken van Body Worlds prima te combineren is met het bezoeken van andere bezienswaardigheden of bijvoorbeeld een middagje winkelen in de hoofdstad.

Ervaringen Body Worlds

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>