Zoeken

Corpus korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Corpus

Ben je op zoek naar korting voor Corpus? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Corpus gratis acties, voordeelbonnen Corpus en aanbiedingen voor een dagje Corpus. Ga dus nu met korting naar Corpus en betaal nooit meer teveel voor een dagje Corpus!

Corpus

Heb je altijd al willen weten hoe het menselijk lichaam er van binnen uit ziet? Dan kun je een bezoek brengen aan Corpus, ook wel ‘Corpus, reis door de mens’ genoemd. In een tour van 55 minuten krijg je een unieke rondleiding door het menselijk lichaam, die nergens anders in de wereld gegeven wordt. Je leert niet alleen hoe het menselijk lichaam eruit ziet en hoe het lichaam werkt, maar ook hoe je het gezond moet houden. Interessant voor kinderen, maar ook zeker leuk voor volwassenen.

Een rondleiding bij Corpus, reis door de mens

Corpus is een rondleiding van iets minder dan een uur lang, waarbij je van alles leert over het menselijk lichaam. Je begint bij de knie en komt aan het einde van de rondleiding bij de hersenen weer naar buiten. Tijdens de rondleiding zie je niet alleen hoe het lichaam er van binnen uit ziet, maar heb je ook de mogelijkheid om in een levensecht lichaam rond te lopen. Terwijl je door het lichaam loopt, krijg je van alles te horen over de verschillende organen, de werking van deze organen en de gezondheid van het lichaam. Je leert bijvoorbeeld waarom bewegen zo belangrijk is, maar ook waarom je gezond moet eten en wat gezond eten dan precies is.

Je bezoekt Corpus altijd door een rondleiding te boeken. Een rondleiding duurt 55 minuten en gebeurt altijd in een groep van maximaal 16 bezoekers. Boek je tickets om naar Corpus te gaan, dan boek je altijd tickets voor een bepaald moment. Je geeft aan op welke tijd je jouw rondleiding wil starten en ongeveer 20 minuten voor deze tijd ben je aanwezig in het gebouw. Is het tijd, dan vertrekt jouw groep en begint de rondleiding van 55 minuten.

De horecagelegenheden en winkels van Corpus

Corpus biedt niet alleen een rondleiding aan, maar heeft ook meerdere horecagelegenheden en kleine winkels. In de horecagelegenheden eet je gezonde broodjes en drink je gezonde drankjes, terwijl je in de winkels gadgets en boeken over het menselijk lichaam kunt kopen. Je bent dus niet meteen weg na de rondleiding van 55 minuten, maar kunt nog lekker in het gebouw rondstruinen.

Ervaringen Corpus

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>