Zoeken

Diamant Museum Amsterdam korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Goedkoop naar het Diamant Museum

  • Tickets direct in mailbox

NU: vanaf € 10 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Diamant Museum Amsterdam

Ben je op zoek naar Diamant Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Diamant Museum Amsterdam. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Diamant Museum gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Diamant Museum voor je op een rij.

Diamantmuseum Amsterdam

Wist jij dat de Koh-i-Noordiamant door Amsterdamse diamantairs geslepen is? Bezoek het diamantmuseum Amsterdam en kom alles te weten over de kleine glimmertjes (en de grote!) die mensen al eeuwen betoveren met hun sprankeling.

Je vindt Diamantmuseum Amsterdam in een gerenoveerde villa aan het Museumplein. Films, foto’s en documenten tonen je hier hoe diamant ontstaat en hoe het wordt bewerkt om optimaal te schitteren. Ontdek de opkomst en neergang van de diamanthandel in Amsterdam. Hier kun je ook leren hoe je echte diamanten van de neppers onderscheidt.

De expositie in de bovenzaal glimt je tegemoet. Bekijk schitterende sieraden en overdadige kronen (echt en replica), en ook de tiara’s die onze vorstinnen droegen. Welke is jouw favoriet? Dos je selfie met je favoriete tiara uit. Beroemde objecten in de tentoonstelling zijn:
– de katana, een Japans zwaard bezet met diamanten;
– de Rembrandtdiamant, de grootste zwarte diamant ter wereld
– de apenschedel bezet met diamanten

Laat jezelf rondleiden en kijk hoe de slijpers werken. Zij werken de ruwe stenen om tot sprankelende juwelen. Bekijk het allerkleinste geslepen briljantje ter wereld door een microscoop. Ook de juwelen in de museumshop zijn een lust voor het oog. Het Diamantmuseum heeft een koffiecorner voor een kleine pauze.

Workshop zelf een diamant slijpen

Niet goedkoop, wel heel speciaal: boek een workshop zelf een diamant slijpen. Kijk op de website van het Diamantmuseum voor meer informatie.

Ervaringen Diamant Museum Amsterdam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>