Zoeken

Hermitage Amsterdam korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Hermitage Amsterdam

Ben je op zoek naar Hermitage Amstersam korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Hermitage. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Amsterdam Hermitage gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Hermitage Amsterdam voor je op een rij.

De Hermitage in Amsterdam – museum met internationale allure

In de Hermitage, midden in Amsterdam, vind je steeds wisselende tentoonstellingen. Het museum heeft geen eigen collectie, maar is een dependance van de grote Hermitage in St. Petersburg. Dat museum bezit een rijke collectie kunst en geschiedenis, en daar worden de bijzondere tentoonstellingen voor Nederland uit samengesteld.

Volg een rondleiding door de tentoonstelling, of neem een gratis audiotour mee. Voor kinderen is er een speurtocht verkrijgbaar. Neem ook een kijkje in de oude keuken en de regentessenkamer uit de tijd dat de Hermitage nog een verzorgingstehuis voor oude vrouwen was. Wil je nog meer genieten van alle historische voorwerpen? Kijk dan eens naar de teken- en schildercursussen die de Hermitage organiseert. Of één van de andere activiteiten bij een tentoonstelling, zoals een concert of een lezing.

Overigens is het sfeervolle historische gebouw al genoeg reden om eens langs te gaan. De mooie binnentuin met terras is een fijne rustplek in de hectische stad. In het stijlvolle café-restaurant Neva is het fijn lunchen. En de museumshop biedt een prachtige selectie van boeken en souvenirs aan.

Parkeren Hermitage Amsterdam

Neem eens de museumboot naar de Hermitage. Je kunt ook parkeren in parkeergarage Markenhoven met 25% korting (vraag ernaar bij de kassa). Omdat toeristen de Hermitage ook heel graag bezoeken, kan de wachttijd bij de kassa wel eens oplopen. Koop je kaartje online, dan kun je de rij overslaan.

Toegangsprijs Hermitage Amsterdam

De toegangsprijs wisselt met elke tentoonstelling. Kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang.
Ook met de stadspas en I Amsterdam Card gratis toegang. Met de museumkaart is de toegang in principe gratis, maar kan voor bijzondere tentoonstellingen een toeslag gelden. Je krijgt korting met een CJP-pas.

Ervaringen Hermitage Amsterdam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>