Zoeken

Joods Historisch Museum korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Joods Historisch Museum

Ben je op zoek naar Joods Historisch Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Joods Historisch Museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Joods Historisch Museum gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Joods Historisch Museum voor je op een rij.

Joods Historisch Museum

Het Joods Historisch Museum wordt ook wel het Jewish Historical Museum genoemd. Het is een museum in Amsterdam (onderdeel van het Joods Cultureel Kwartier) dat helemaal in het teken staat van de Joodse religie, maar ook van de cultuur en de geschiedenis van Joden.

De collectie van het Joods Historisch Museum

De collectie van het Joods Historisch Museum bestaat uit meer dan 11.000 kunstvoorwerpen, historische objecten en ceremoniële objecten die iets met de Joodse religie te maken hebben. Overigens is niet de hele collectie van het museum permanent te zien, maar zijn er ook veel tijdelijke tentoonstellingen. Slechts 5 procent van de collectie van het museum is het hele jaar door te zien, de rest van de collectie is er tijdelijk.

Tijdelijke collectie van het Joods Historisch Museum

Welke collecties er tijdelijk getoond worden in het museum, kun je zien op de website van het Joods Historisch Museum. Ben je van plan om het museum te bezoeken, dan raden wij je zeker aan om je te verdiepen in de tijdelijke collecties door de website van het museum te bekijken. Op deze manier weet je precies wat je te zien krijgt als je naar het museum gaat.

De locatie van het Joods Historisch museum

Je vindt het Joods Historisch Museum aan het Jonas Daniël Meijerplein, op de hoek van de Nieuwe Amstelstraat. Het museum is niet gevestigd in een enkel gebouw, maar strekt zich uit over een compleet complex dat uit vier synagogen bestaat. Deze synagogen worden niet meer gebruikt, maar zijn helemaal gevuld met voorwerpen die iets te maken hebben met de Joodse religie, cultuur en geschiedenis.

Ervaringen Joods Historisch Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>