Zoeken

Landgoed Tenaxx korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

24% korting NU: € 7,95 p.p.

Hoge korting Landgoed Tenaxx

  • De voucher is geldig t/m 31 oktober 2023

36% korting € 7,95 p.p.

Dinopark Landgoed Tenaxx Veiling

  • De voucher is geldig t/m 31 oktober 2023

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Landgoed Tenaxx

Ben je op zoek naar korting voor Landgoed Tenaxx? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Landgoed Tenaxx gratis acties, voordeelbonnen Landgoed Tenaxx en aanbiedingen voor een dagje Landgoed Tenaxx. Ga dus nu met korting naar Landgoed Tenaxx en betaal nooit meer teveel voor een dagje Landgoed Tenaxx!

Landgoed Tenaxx

Landgoed Tenaxx is een prachtig landgoed gelegen in de provincie Groningen. Landgoed Tenaxx heeft een oppervlakte van maar liefst 40 hectare en biedt de bezoekers vele mogelijkheden. Het park biedt verschillende activiteiten voor jong en oud en is een perfecte bestemming voor een dagje uit. Het park is gelegen op het landgoed tenaxx en biedt prachtige uitzichten op het omliggende landschap.

Dinopark Landgoed Tenaxx

Landgoed Tenaxx heeft een Dinopark waar alles in het teken staat van dino’s. Je leert en ontdekt alles over dino’s en de tijd waarin ze leefden. Zo zijn er meer dan 30 verschillende dino’s te vinden in Dinopark Landgoed Tenaxx. Er zijn ook dinoskeletten en schedels op ware grootte te vinden in het museum. De kinderen kunnen naar de verscholen dino’s in het bos opzoek gaan. Je hoort ze brullen, uitkijken dus! 😉

Bomenpark

Het park beschikt over een indrukwekkend bomenpark waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur. Het bomenpark is een van de grootste attracties van het landgoed tenaxx en heeft een enorme verscheidenheid aan bomen en planten. Het is een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving.

Miniatuurpark

Een andere attractie in het Dinopark Landgoed Tenaxx is het miniatuurpark. Het park is gevuld met leuke miniaturen en poppenhuizen, en is een populaire attractie voor kinderen. Hier kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en genieten van de kleurrijke omgeving van het landgoed tenaxx.

3D-bogenpark

Een andere unieke attractie in het Dinopark Landgoed Tenaxx is het 3D-bogenpark. Dit is een uitdagende activiteit voor iedereen die van avontuur houdt. Het 3D-bogenpark biedt een combinatie van boogschieten en het verkennen van het landgoed tenaxx. Het park heeft verschillende parcoursen voor alle niveaus, van beginners tot ervaren boogschutters.

Ervaringen Landgoed Tenaxx

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>