Zoeken

Louwman Museum korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Louwman Museum

Ben je op zoek naar korting voor het Louwman Museum? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Louwman Museum gratis acties, voordeelbonnen Louwman Museum en aanbiedingen voor een dagje Louwman Museum. Ga dus nu met korting naar Louwman Museum en betaal nooit meer teveel voor een bezoek aan het Louwman Museum!

Louwman Museum

In het Louwman Museum worden historische auto’s, koetsen en motorfietsen tentoongesteld. Het museum vind je in Den Haag, waar het museum eerder als Nationaal Automobiel Museum werd opgericht. Het museum stond bij de oprichting in 1969 nog in Leidschendam en verhuisde daarna naar Raamsdonksveer. Pas vanaf 2010 is het museum in Den Haag gevestigd.

Louwman Museum: Brede collectie met voertuigen

Het Louwman Museum beschikt over een zeer brede collectie aan voertuigen. Naar eigen zeggen heeft het museum meer dan 250 antieke en klassieke automobielen in haar bezit, die in verschillende zalen tentoongesteld worden. Volgens kenners op het gebied van klassieke automobielen is de collectie van het Louwman Museum een van de mooiste collecties ter wereld.

Rondleiding Louwman Museum

Wanneer je weg bent van klassieke automobielen mag een rondleiding door het museum niet ontbreken. Je kunt een persoonlijke rondleiding aanvragen, of samen met anderen een rondleiding volgen. Deze rondleidingen dien je vooraf aan te vragen en worden in verschillende talen (Nederlands, Engels, Duits en Frans) aangeboden.

Combineer een Louwman Museum met een etentje

Ben je na het bekijken van de collectie van het Louwman Museum toe aan wat lekkers? Combineer je bezoek aan het museum dan met een etentje in het restaurant bij het Louwman Museum. In het restaurant kun je terecht voor een heerlijke lunch. Buiten de openingstijden van het museum is het restaurant gesloten.

Ervaringen Louwman Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>