Zoeken

Madurodam korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Madurodam

Ben je op zoek naar korting voor Madurodam? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Madurodam gratis acties, voordeelbonnen Madurodam en aanbiedingen voor een dagje Madurodam. Ga dus nu met korting naar Madurodam en betaal nooit meer teveel voor een dagje Madurodam!

Madurodam met Postcodeloterij

Als lid van de Postcodeloterij kun je met de kortingsbon in de Voordeelagenda korting krijgen op maximaal 5 entreetickets voor een bezoek aan Madurodam. Knip de bon uit en verzilver je korting bij de kassa van Madurodam.

Korting Madurodam via ANWB

Ben je lid van de ANWB? Dan heb je geluk, want dan krijg je korting op een ticket voor een dagje Madurodam. Bestel hier je tickets met korting>>

Tickets Madurodam met korting

Je kunt je tickets natuurlijk ook gewoon via de site van Madurodam bestellen. Omdat je online bestelt krijg je € 2 korting en hoef je niet in de wachtrij bij de kassa te staan. Altijd handig!

Madurodam

Altijd al willen weten hoe ons land er in miniatuurvorm uit zou zien? Breng dan eens een bezoekje aan Madurodam. Madurodam is een Nederlandse miniatuurstad in Den Haag, die helemaal gebouwd is in een schaal van 1 op 25. Het is een populair park, dat ieder jaar door 600.000 mensen bezocht wordt. Het park heeft een totaaloppervlak van 62.630 vierkante meter, waarvan ruim 17.500 vierkante meter verrijkt is met miniatuurgebouwen.

De miniatuurgebouwen van Madurodam

Madurodam geeft een duidelijk beeld van de Nederlandse samenleving door middel van 700 verschillende maquettes in de schaal 1 op 25. De maquettes die in Madurodam staan, beelden delen uit het hele land uit. Er staan maquettes van historische binnensteden, maar ook van modernere woonwijken, havengebieden, luchthavens en weilanden. Ook gaan er bewegende voertuigen rond, zoals auto’s en boten. Buitenlandse toeristen die Madurodam bezoeken, krijgen meteen een duidelijk beeld van ons land door dit levendige miniatuurpark.

Het is niet zo dat je in Madurodam alleen langs de maquettes kan lopen en er alleen naar kan kijken. Sommige maquettes kunnen namelijk bewegen, bijvoorbeeld als je er een muntje in doet. Ook zijn er maquettes die je zelf kunt bewegen, bijvoorbeeld door de Oosterscheldekering te sluiten of de containers in de miniatuur Rotterdamse haven te laden. Je bent dus niet alleen aan het kijken als je in de miniatuurstad bent, maar kunt er ook ‘spelen’ met de maquettes. Ook zijn er maquettes die auditieve informatie geven over het betreffende gebouw, zodat je hier meer over te weten kunt komen.

Een dagje uit voor jong en oud

Soms is het moeilijk om een dagje uit te organiseren voor een gemengde groep mensen met zowel jonge kinderen als volwassenen. Ga je naar Madurodam, dan weet je zeker dat iedereen zich zal vermaken. De volwassenen kijken naar de mooie maquettes en komen meer te weten over de geschiedenis van Nederland, terwijl de kinderen lekker met de maquettes aan de gang gaan. Een geslaagde dag uit, ook als je met een gemengde groep kinderen en volwassenen op pad gaat.

Ervaringen Madurodam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>