Zoeken

Mergelrijk korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting Mergelrijk

  • De voucher is na aankoop 3 maanden geldig

29% korting NU: € 12,50 p.p.

Mergelrijk veiling

  • Bied mee op 2 of 4 tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Mergelrijk

Ben je op zoek naar korting voor Mergelrijk? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Mergelrijk gratis acties, voordeelbonnen Mergelrijk en aanbiedingen voor een bezoek aan Mergelrijk Ga dus nu met korting naar Mergelrijk en betaal nooit meer teveel voor een Mergelrijk!

Postcodeloterij korting Mergelrijk

Als lid van de Postcodeloterij krijg je korting op een bezoek aan Mergelrijk voor maximaal 4 personen. Knip de kortingsbon uit de Voordeelagenda en lever deze in bij de kassa van Mergelrijk. Op deze manier verzilver je de korting en ga je voordelig naar Mergelrijk.

Mergelrijk

Ben je gefascineerd door grotten en de manier waarop men de grotten vroeger bewerkte? In Zuid-Limburg vind je verschillende grotten die je kunt bezoeken! Dit geeft je een goed beeld van de mensen die hier vroeger aan gewerkt hebben. Een van deze grotten is Mergelrijk, gelegen in het gezellige plaatsje Valkenburg. Combineer je bezoek aan de grotten met een van de andere bezienswaardigheden van Valkenburg om je dag te vullen.

Bezoek de mergelgrotten in Zuid-Limburg

Tijdens een bezoek aan Mergelrijk kun je door een van de voormalige grotten van Zuid-Limburg struinen en meer te weten komen over het gebruik van deze grotten. In de grotten vind je onder meer kleine beeldjes, die uit het mergel gehakt zijn. Daarbij kun Mergelrijk combineren met een bezoek aan de nabijgelegen steenkolenmijn.

Activiteiten voor kinderen in Mergelrijk

Niet alleen is het leuk om de mergelgrotten van Mergelrijk te bezoeken, ook voor kinderen wordt hier voldoende georganiseerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke workshop waarin je echte Limburgse vlaaien leert bakken? Of een workshop in het grottenatelier? Hier kun je zelf beeldjes uit het mergel hakken.

Proeverij in Mergelrijk

Heb je al eens Grottenbier geproefd? In Mergelrijk is het mogelijk om heus Grottenbier en Grottenham te proeven! Dit is een leuke afsluiter na een paar uur door de grotten van Mergelrijk te hebben gestruind.

Ervaringen Mergelrijk

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>