Zoeken

Museum Stoomtram korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Museum Stoomtram

Ben je op zoek naar Museum Stoomtram korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoekje aan Museum Stoomtram. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Museum Stoomtram gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Museum Stoomtram voor je op een rij.

Museum Stoomtram

Museum Stoomtram wordt ook wel Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik genoemd. Het is niet zomaar een museum over de stoomtram, maar een museum dat zich daadwerkelijk over het spoor verplaatst. Ga je naar Museum Stoomtram, dan stap je in een historische trein om een mooie tocht te maken over een echt spoornetwerk van honderden jaren oud. Tijdens de rit leer je van alles over het stroomnetwerk van vroeger, wat het museum ook erg leerzaam maakt.

Van Hoorn naar Medemblik

Om Museum Stoomtram te bezoeken, stap je in het historische centrum van Hoorn op de trein. Vervolgens rijd je met de stoomtram naar het dorp Medemblik, waarbij je in de tussentijd langs diverse historische stations komt die al die jaren bewaard zijn gebleven en waar nog altijd bijzondere rijtuigen en wagons opgesteld staan. Eventueel kun je in Medemblik overstappen op het museumschip met de naam Friesland, waarmee je over het IJsselmeer vaart. Zo maak je niet alleen met de stoomtram van vroeger, maar ook met een oud schip van vroeger.

De geschiedenis van de Nederlandse stoomtram

Tijdens de rit van Hoorn naar Medemblik zit je niet stil, maar kom je van alles te weten over de geschiedenis van de Nederlandse stoomtram. Je kunt er een collectie stoomtramlocomotieven bekijken, maar je kunt ook gerestaureerde rijtuigen en wagens bekijken tijdens de rit.

Museum Stoomtram: leuk voor de kids

Museum Stoomtram is erg interessant voor volwassenen, maar ook leuk voor de kinderen. Wat het museum zo leuk maakt voor kinderen, is het feit dat ze echt in een oude trein mogen rijden en tijdens de rit allerlei dingen kunnen bekijken. Ze hoeven dus niet stil te zitten, maar maken op een leuke manier kennis met de stoomtrams van vroeger.

Ervaringen Museum Stoomtram

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>