Zoeken

Nationaal Militair Museum korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Nationaal Militair Museum

Ben je op zoek naar korting voor Nationaal Militair Museum? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Nationaal Militair Museum gratis acties, voordeelbonnen Nationaal Militair Museum en aanbiedingen voor een dagje Nationaal Militair Museum. Ga dus nu met korting naar het Nationaal Militair Museum en betaal nooit meer teveel voor een bezoek aan het Nationaal Militair Museum!

ANWB korting Nationaal Militair Museum

Als ANWB lig krijg je 10% korting op een bezoek aan het Nationaal Militair Museum. Houd bij het bestellen van de tickets je lidnummer bij de hand, anders is het niet mogelijk om kaartjes voor het Nationaal Militair Museum met korting te kopen via de ANWB.

Korting NMM via Bankgiro Loterij

Met de VIP-kaart van de Bankgiroloterij krijg je helaas momenteel geen korting op een bezoek aan het Nationaal Militair Museum. Kijk voor actuele aanbiedingen en korting voor het NMM bovenaan deze pagina.

Gratis naar het Nationaal Militair Museum

Er zijn diverse mogelijkheden om het Nationaal Militair Museum gratis te bezoeken. Ben je jonger dan 4 jaar of in het bezit van een Museumkaart, Defensiepas, Veteranenpas, Rembrandtpas, ICOM-pas, Psotactievenpas of Militaire Oorlogs- & Dienstslachtofferspas? Dan is een bezoek aan het Nationaal Militair Museum helemaal gratis. Kom je neit in aanmerking voor een gratis entree, kijk dan bovenaan deze pagina of er momenteel kortingen of aanbiedingen zijn voor een bezoek aan het Nationaal Militair Museum.

Nationaal Militair Museum

Het Nationaal Militair Museum is een museum dat ook wel NMM wordt genoemd. Het museum ligt in Soest en staat volledig in het teken van de Nederlandse krijgsmacht. Niet alleen de krijgsmacht van nu komt aan bod in het museum, want de collectie van het Nationaal Militair Museum focust ook op de Nederlandse krijgsmacht van het verleden en zelfs van de toekomst. Het Nationaal Militair Museum is ontstaan uit een fusie van het Legermuseum in Delft en het Militaire Luchtvaartmuseum uit Soesterberg.

De collectie van het Nationaal Militair Museum

De collectie van het Nationaal Militair Museum is erg groot en gevarieerd. In het museum bekijk je bijvoorbeeld stukken van pijlpunten die nog uit het stenen tijdperk dateren, maar ook zwaarden en harnassen die in de middeleeuwen gebruikt werden en vliegtuigen en kanonnen uit de Tweede Wereldoorlog. Verder gaat het Nationaal Militair Museum niet alleen in op de geschiedenis van de Nederlandse krijgsmacht, maar zie je in het museum ook welke vliegtuigen, kanonnen en geweren de krijgsmacht nu gebruikt. Een klein deel van de collectie gaat ook over de toekomst van de Nederlandse krijgsmacht. Dit deel van de collectie vertelt je vooral hoe de krijgsmacht naar verwachting in de toekomst zal werken.

Het Nationaal Militair Museum heeft enkele topstukken, waaronder de V2. Dit is een raket die de Duitsers vanuit Nederland afvuurden om de geallieerde soldaten in Zuid-Nederland, België en Engeland te bestoken. Nederland was het eerste land ter wereld van waaruit deze grote raket werd ingezet.

Eten en drinken in het Nationaal Militair Museum

In het Nationaal Militair Museum kun je, zowel binnen als buiten, genieten van een hapje en een drankje. In het restaurant op de begane grond staan biologische en lokale producten centraal. Zij worden bereid in een open keuken, zodat je mee kunt kijken met de koks. Op je tocht door het Nationaal Militair Museum tref je halverwege de espressobar, waar je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, espresso, cappuccino of een andere koffiesoort. Het is toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar het NMM. Hiervoor zijn een aantal aangewezen plaatsen waar je je zlef meegebrachte eten en drinken kunt nuttigen.

Herdenking 4 mei bij het Nationaal Militair Museum

Jaarlijks vindt er op 4 mei bij het Nationaal Militair Museum de herdenking van de oorlogsslachtoffers plaats. De herdenking vindt plaats bij het “Monument voor Gevallen Vliegers”.

Kinderfeestje Nationaal Militair Museum

Het is mogelijk om je kinderfeestje te organiseren in het NMM. Via het Nationaal Militair Museum kun je een feestpakket kopen met allerlei extra’s voor de kinderen. Dit feestpakket is echter exclusief toegangskaarten voor het museum, houd hier rekening mee. Kijk bij bovenstaande aanbiedingen of je met korting naar het museum kunt, dat scheelt dan ook weer!

Rolstoeltoegankelijkheid Nationaal Militair Museum

Het Nationaal Militair Museum is geheel rolstoeltoegankelijk. Ook zijn er speciale toiletten aanwezig. Ben je slecht ter been, dan is het mogelijk een rolstoel te lenen tegen een inworp van € 1. Rerservering van rolstoelen is helaas niet mogelijk.

Mag mijn hond mee naar het Nationaal Militair Museum?

Je mag je hond of een ander huisdier helaas niet meenemen naar het Nationaal Militair Museum. Hulphonden zijn wel toegestaan.

Ervaringen Nationaal Militair Museum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>