Zoeken

Nederlands Fotomuseum korting 2022

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Nederlands Fotomuseum

Wil je een bezoek brengen aan het Nederlands Fotomuseum, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, 2e kaartje gratis acties, kortingscodes Nederlands Fotomuseum, kortingen en/of kortingsbonnen voor het Nederlands Fotomuseum, zodat je goedkoop een bezoek kunt brengen aan het Nederlands Fotomuseum!

Nederlands Fotomuseum

Het Nederlands Fotomuseum is een museum dat geheel in het teken staat van fotografie. Het museum richt zich op allerlei vormen van fotografie en heeft ook een eigen fotocollectie, waar je vele prachtige foto’s kunt bewonderen. Een must om eens te bezoeken voor zowel amateur- als professionele fotografen, maar ook zeker interessant om te bezoeken voor mensen die minder bezig zijn met fotografie.

De tentoonstellingen van het Nederlands Fotomuseum

Het Nederlands Fotomuseum heeft zo veel foto’s in beheer, dat alle tentoonstellingen van het museum tijdelijk te zien zijn. Welke foto’s je kunt bewonderen als je naar het museum gaat, is dus volledig afhankelijk van de periode waarin je gaat en de tentoonstellingen die er in die periode te bewonderen zijn. Wel gaat het altijd om foto’s van professionele fotografen.

Het Nederlands Fotomuseum richt zich op de verschillende vormen van fotografie. De ene tentoonstelling van het museum kan bijvoorbeeld geheel in het teken staan van natuurfotografie, terwijl een andere tentoonstelling zich focust op portretten of de fotografie van architectuur. Het is een gevarieerd museum, dat verschillende tentoonstellingen met elkaar combineert om de bezoekers van het museum kennis te laten maken met de vele facetten van fotografie.

Evenementen in het Nederlands Fotomuseum

Het Nederlands Fotomuseum organiseert niet alleen tentoonstellingen, maar ook andere evenementen. Denk hierbij aan workshops, maar ook aan rondleidingen in het museum. Op de website van het museum zie je welke evenementen er worden georganiseerd, zodat je kunt zien aan welke evenementen jij mee kunt doen als je het Nederlands Fotomuseum bezoekt.

Interessant om te weten: iedere zondagmiddag van 14 uur tot 15 uur wordt er een gratis rondleiding in het museum georganiseerd. Deze rondleiding wordt gegeven door een museumgids, die vaak zelf ook fotograaf is en je veel kan vertellen over de foto’s in het museum. Wil je meer te weten komen over de foto’s in het museum zonder extra te betalen voor een rondleiding, dan is het een aanrader om het museum op zondag om 14 uur te bezoeken. Wees er wel op tijd bij, want vol is vol!

Ervaringen Nederlands Fotomuseum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>