Zoeken

Nederlands Openluchtmuseum korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

62% korting NU: € 7,50 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Nederlands Openluchtmuseum

Wil je naar Nederlands Openluchtmuseum met korting? We zetten dagelijks alle kortingen, aanbiedingen, 2e kaartje Nederlands Openluchtmuseum gratis acties, kortingsbonnen en andere acties voor Nederlands Openluchtmuseum voor je op een rij.

Gratis naar Nederlands Openluchtmuseum

Je mag geheel gratis het Nederlands Openluchtmuseum bezoeken als je in het bezit bent van een Museumkaart of een VIP-kaart van de BankGiro Loterij. Ook kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot het Nederlands Openluchtmuseum.

Nederlands Openluchtmuseum

In het Nederlands Openluchtmuseum wordt je meegenomen door de tijd. Je reist van twee eeuwen terug tot nu. Dit is te bewonderen in gebouwen en voorwerpen, maar ook in mensen die er rondlopen en die zo uit het verleden lijken te zijn weggelopen. Neem een kijkje in de brouwerij, de smederij, de scheepswerf of maak een ritje met de tram. Ook zijn er diverse activiteiten in het museum voor jong en oud, zoals broodjes bakken, stroop koken, schaatsen en sleeen. Als herinnering kun je een foto laten schieten in de fotosalon. Hier kun je je kunt laten fotograferen in de setting met de juiste kleding van rond 1910.

Ervaringen Nederlands Openluchtmuseum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>