Zoeken

Rembrandthuis korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Rembrandthuis

Ben je op zoek naar Rembrandthuis korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoekje aan het Rembrandthuis. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Rembrandthuis gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Rembrandthuis voor je op een rij.

Rembrandthuis

Het Rembrandthuis wordt ook wel Museum het Rembrandthuis genoemd en betreft een bijzondere woning in de Jodenbreestraat in Amsterdam. Het is niet zomaar een woning, maar het huis waar vroeger kunstschilder Rembrandt van Rijn gewoond heeft en waar je vandaag de dag meer te weten kan komen over zijn leven.

Kijkje in het leven van een wereldberoemd kunstschilder

Van 1639 tot 1658 werd het huis aan de Jodenbreestraat in het centrum van Amsterdam bewoond door Rembrandt van Rijn. Om je kennis te laten maken met het leven dat de kunstschilder hier had, is er een reconstructie gemaakt van de inrichting van de woning. Dit betekent dat je een kijkje kunt nemen in de woonkamer van Rembrandt van Rijn, maar ook zelfs kunt zien in welke kamer de kunstschilder sliep en hoe deze kamer er vroeger precies uit zag.

Bijzondere werken van een bijzonder kunstschilder

Uiteraard kun je in het Rembrandthuis niet alleen zien hoe Rembrandt van Rijn vroeger geleefd heeft, maar kun je er ook enkele bekende werken van hem zien. Deze werken zijn opgehangen in zijn woonhuis, maar worden ook in het gebouw naast het Rembrandthuis gepresenteerd. In het gebouw naast het museum, dat in de jaren 90 aan het Rembrandthuis gebouwd werd, vind je onder andere tekeningen en ertsen van de kunstschilder.

Workshop volgen in het Rembrandthuis

Voor echte creatievelingen organiseert het Rembrandthuis regelmatig workshops. Je kunt je inschrijven voor de workshops in het museum via de website van het Rembrandthuis, waar je ook precies kunt zien welke workshops er nog op de planning staan.

Ervaringen Rembrandthuis

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>