Zoeken

Rijksmuseum korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Rijksmuseum

Ben je op zoek naar Rijksmuseum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoekje aan het Rijksmuseum in Amsterdam. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Rijksmuseum gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Rijksmuseum voor je op een rij.

20% korting Rijksmuseum met Nationale Postcode Loterij

In de Voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij zit een kortingsbon van 20% korting voor maximaal 4 personen voor het Rijksmuseum in Amsterdam. Ben je geen lid van de Postcode Loterij en heb je dus geen Voordeelagenda, dan kun je wel lid worden als je wilt. Schrijf je in en koop een lot voor maar € 12,75 per maand. Hiermee maak je kans op mooie (geld)prijzen, steun je goede doelen en ontvang je elk jaar de Voordeelagenda, boordevol met vele kortingsbonnen voor diverse dagjes uit in Nederland.

Combiticket Rijksmuseum Amsterdam met Rondvaart Amsterdam

Wil je Amsterdam verkennen en graag naar het Rijksmuseum? Heb je al eens gedacht aan een combinatieticket? Een bezoek aan het Rijksmuseum wordt dan gecombineerd met een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Superleuk! Je kunt je tickets bestellen via Tiqets.nl. Boek nu je combitickets bij Tiqets.nl

Museumfoto als aandenken

Als je dan toch in Amsterdam bent en je bent in het Rijksmuseum geweest, dan kun je meteen een superleuke museumfoto als aandenken laten maken. De kosten van zo’n uniek aandenken zijn € 14. Deze foto kun je laten maken bij Museumfoto, Eggertstraat 2, 1012 NN Amsterdam(2 km van het Rijksmuseum bij het Koninklijk Paleis). Reserveer hier alvast een datum>>

Kinderfeestje Rijksmuseum

Misschien heb je bij een kinderfeestje een andere associatie als een museum, maar toch is een kinderfeestje bij het Rijksmuseum erg de moeite waard. Het is niet alleen heel erg leuk, maar ook heel leerzaam. Het Rijksmuseum Amsterdam heeft diverse thema’s verjaardagsfeesten voor kinderen vanaf 6 jaar. Men kan kiezen voor een kleurenavontuur, een workshop waarbij de kids aan de slag gaan met kleuren. Ook kan men kiezen uit een workshop die met fotografie te maken heeft. Bij deze workshop mag je aan het einde zelfs deel uitmaken van een kunstwerk…. Kijk gerust op de site van het Rijksmuseum voor de mogelijkheden.

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum bevindt zich centraal in Amsterdam bij het beroemde Museumplein en is het grootste rijksmuseum van Nederland. Je vindt in het Rijksmuseum Amsterdam een mooie collectie van de Nederlandse kunst en geschiedenis. De collectie bestaat uit schilderijen, beeldhouwwerken, meubels, edelsmeedkunst, keramiek, glas, textiel, betimmeringen, prentkunst, tekenkunst, nationale fotocollectie en nog veel meer. Je kunt er o.a. werken bewonderen van Rembrandt van Rijn (o.a. De Nachtwacht), Jahannes Vermeer (o.a. Het melkmeisje), Jan Steen, Frans Hals en nog veel meer kunstenaars.

Ervaringen Rijksmuseum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>