Zoeken

Rondvaart Amsterdam korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree

Korting entree

Goedkope rondvaart Amsterdam

Vanaf het moment van aankoop is de voucher t/m 30 september 2023 te verzilveren

47% korting V.a. € 9,99 p.p.

Rondvaart Amsterdam veiling

 • Bied mee op diverse rondvaarten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting rondvaart Amsterdam

Amsterdam verkennen met een rondvaart door de grachten is superleuk. Ben jij op zoek naar korting voor een rondvaart in Amsterdam? Dan ben je bij KortingDagjeUit.nl aan het goede adres. Wij hebben een overzicht van alle aanbiedingen en kortingen voor rondvaarten en boottochten in Amsterdam.

Goedkoopste rondvaart Amsterdam

Er zijn enorm veel rederijen in Amsterdam die allemaal hun boottochten aanprijzen. Ben je op zoek naar de goedkoopste rondvaart Amsterdam? Bekijk dan deze pagina goed. We zetten alle aanbiedingen voor je op een rij. Dus: kijk en vergelijk en boek de goedkoopste rondvaart Amsterdam!

Kortingskaartjes Rondvaart Amsterdam via Bankgiro loterij

Via de Bankgiroloterij krijg je fikse korting op een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Je mag per VIP-kaart maximaal 4 kortingskaartjes kopen. Let op: de kaartjes voor de rondvaart zijn alleen geldig op vertoon van de VIP-kaart. vergeet deze dus niet mee te nemen!

Cadeaubon rondvaart Amsterdam

Het is erg leuk en origineel om iemand een rondvaart Amsterdam cadeau te doen. Een ideale cadeaubon om aan iemand te geven is de Bongo bon. Deze Bongo cadeaubonnen zijn er in verschillende prijsklassen en zijn vrij te besteden, maar ook voor een rondvaartboot in Amsterdam. Je kunt kiezen uit de Dagje uit Bongo voor 2 personen. Prijs is € 29,90. Deze cadeaubon geeft recht op een rondvaart van 90 minuten. Je kunt ook kiezen voor de Bongo Avontuur voor Twee voor 2 personen. Hiermee kun je gebruik maken van de hop on hop off boot voor 24 uur. Voor deze bon betaal je € 39,90. Een Bongo cadeaubon is 2 jaar geldig.

Korting op Canal Cruisese Amsterdam

Via Tiqets.nl krijg je korting op diverse rondvaarten van Canal Cruises, zoals: de Candle Light Cruise, de Diner Cruise, de Evening Cruise en nog veel meer.

Combi tickets Rondvaart Amsterdam

Via Tiqets.nl bestel je nu snel, goedkoop en makkelijk combitickets voor een rondvaart in Amsterdam. Combitickets betekent dat je een rondvaart in Amsterdam combineert met een ander uitstapje, zoals Artis, het Van Gogh Museum, Madame Tuaasauds, Keukenhof, Stedelijk Museum of het Rijksmuseum.

50% korting Rondvaart Amsterdam

Via de Voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij krijg je maar liefst 50% korting op een rondvaart door de Amsterdamse grachten met rederij Lovers en See Amsterdam. Ben je geen lid van de Postcode Loterij dan kun je je aanmelden. Jij ontvangt dan ook een Voordeelagenda boordevol kortingen en aanbiedingen voor dagjes uit in Nederland. Per lot betaal je € 12,75 per maand. Je steunt hiermee goede doelen en maakt kans op grote prijzen.

Rondvaart Amsterdam korting ANWB

Via de ANWB boek je rondvaarten in Amsterdam met korting. Deze korting geldt voor verschillende rederijen, zoals Lovers, Blue Boat Company en Stromma. Voorwaarde voor het boeken met korting is wel dat je lid moet zijn van de ANWB.

Rondvaart Amsterdam Social Deal

Korting op een rondvaart in Amsterdam is met enige regelmaat ook te boeken via Social Deal. Om te weten of deze korting nu geldt kijk je bij bovenstaande aanbiedingen of ga je naar de website van Social Deal. Social Deal heeft elke dag mooie dagdeals, waaronder ook voor een rondvaart in Amsterdam.

Rondvaart Amsterdam

Een rondvaart door de grachten van Amsterdam is een van de populairste toeristenattracties van ons land. Elk jaar genieten ruim 3 miljoen mensen van een boottocht door Amsterdam. Dat is niet vreemd, want het is een van de leukste manieren om Amsterdam te ontdekken. Je vaart langs veel bekende bezienswaardigheden en ondertussen krijg je informatie over Amsterdam, hetzij door een oortje of door een gids. Er zijn verschillende soorten rondvaarten oftewel boottochten of mini-cruises door Amsterdam. Zo zijn er:

 • Pizza Cruises
 • Candle Light Cruises
 • Dinner Cruises
 • Evening Cruises
 • Hop on-Hop off cruises
 • Cocktail Cruises
 • Cheese Wine cruises
 • Open Boat cruises
 • Harbour cruises

Deze rondvaarten worden georganiseerd door de bekendste rederijen van Amsterdam: Lovers, Canal cruises en See Amsterdam. Kortom: keuze genoeg en voor ieder wat wils! De meeste rondvaarten vertrekken dagelijks elk half uur, dus je kunt kiezen welke tijd je het beste schikt. Je kunt kiezen tussen rondvaarten overdag en in de avond. We leggen je hieronder de verschillen uit.

Rondvaart Amsterdam overdag

Een rondvaart in Amsterdam overdag is een uitstekende manier om Amsterdam echt goed te zien! Je vaart langs verschillende toeristische trekpleisters en ziet de mooie grachtenpanden. Er zijn verschillende soorten rederijen en rondvaarten die je overdag in Amsterdam kunt maken. We zetten ze allemaal voor je op een rij.

Reguliere rondvaart

Er zijn reguliere rondvaarten zonder toeters en bellen. Dit zijn de boottochten door de grachten van Amsterdam, waarbij je langs de belangrijkste bezienswaardigheden zult varen. Via een audiosysteem (in verschillende talen in te stellen) leer je van alles over Amsterdam en de highlights van de stad. Deze rondvaarten duren gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Je kunt kiezen uit de volgende reguliere rondvaarten: 100 Highlights Cruise Amsterdam (Canal), 1 uurs rondvaart Amsterdam (Lovers), Small boat Cruise (Lovers) en City Canal Cruise (Blue Boat Company).

Hop on Hop off rondvaart

Als je Amsterdam overdag wilt ontdekken dan is een Hop on Hop off rondvaart superleuk. Deze rondvaarten varen door de bekendste grachten en brengen je naar de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam. Het mooie van de Hop on Hop off rondvaart is dat je bij al deze bezienswaardigheden uit kunt stappen. Jij bepaalt dus zelf waar je uitstapt en hoe lang. Tickets zijn meestal 1 dag geldig. Je kunt een Hop on Hop off rondvaart boeken bij de volgende rederijen: Canal Bus (Canal) en Hop on Hop off Boot Cruise (Lovers),

Rondvaart met een sloep

Er zijn rondvaarten met een sloep of een kleiner bootje, die een wat persoonlijker tintje hebben. De groepen zijn kleiner, de boot is kleiner en de schipper is de gids en vertelt zelf over Amsterdam. Deze boottochten duren ongeveer 1 tot 1,5 uur en je kunt ze boeken bij: Open Boat Tours (Canal), Small boat Cruise (Lovers) en Cruise Like a Local (Lovers), Blue Sky Boat (Blue Boat Company).

Rondvaart Amsterdam avond

Een rondvaart door Amsterdam in de avond is heel sfeervol. Je ziet hoe Amsterdam, ook ’s avonds, leeft! Volgens veel Amsterdammers zijn de grachten nog veel mooier bij avondlicht.

Reguliere rondvaart in de avond

Reguliere rondvaarten zijn de rondvaarten zonder toeters en bellen. Je vaart door de grachten van Amsterdam, waarbij je langs de belangrijkste bezienswaardigheden vaart. Via een audiosysteem leer je allerlei wetenswaardigheden over Amsterdam en de bezienswaardigheden. Deze rondvaarten duren tussen 1 en 1,5 uur. Je kunt kiezen uit de volgende reguliere rondvaarten: 100 Highlights (Canal), 1 uur Avond Rondvaart Amsterdam (Lovers), Evening Cruise (BBC)

Rondvaart met diner

Amsterdam Burger Cruise (Lovers), Amsterdam Pizza Cruise (Lovers en Canal), Amsterdam Dinner Cruise (Lovers, Canal en BBC), Water Colors Cruise & hard Rock Cafe DIner Arrangement (BBC), Hard Rock Burger Cruise (BBC), City Canal Cruise met sushi (BBC),

Bijzondere avond rondvaarten

Er zijn een aantal bijzondere avond rondvaarten die superleuk zijn om te doen. Water Colors Cruise (Lovers, BBC), Cocktail Cruise (Canal), Candlelight Cruise (Lovers), Chees & Wine Cruise (Canal)

Rondvaart Amsterdam met kinderen

Een rondvaart is niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Kinderen hebben vaak niet de puf en de zin om de hele dag door de stad te slenteren. Een rondvaart is dan een leuke afwisseling en er is veel te zien waardoor het niet saai wordt. En op het moment dat de kids het gehad hebben, is de rondvaart alweer voorbij. De meeste rondvaarten duren namelijk 1 of maximaal 1,5 uur. Dat is ideaal!

Overdekte rondvaart Amsterdam

Nederland staat nou eenmaal bekend om zijn wisselvalligheid wat betreft het weer. Ook in Amsterdam spelen ze uiteraard op in. Tijdens regenachtige dagen kun je gebruik maken van overdekte rondvaartboten, zodat je niet nat wordt tijdens de citytour. Ook zijn er speciale semi-open boten, waarin het mogelijk is om zowel overdekt als open te zitten. Dus regen of zonneschijn: een dagje Amsterdam is sowieso superleuk!

Rondvaart Amsterdam met rolstoel

Ben je rolstoelgebruiker en wil je graag een rondvaart maken door de Amsterdamse grachten. Dat kan! In dit artikel lees je wat de mogelijkheden zijn: Rondvaart Amsterdam met rolstoel

Rondvaart met hond

Heb je een hond en wil je deze niet thuislaten als je een rondvaart door Amsterdam gaat maken? Er zijn ook mogelijkheden om je hond mee te nemen op een rondvaartboot. Lees hierover meer in het artikel Rondvaart Amsterdam met hond

Ervaringen Rondvaart Amsterdam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>