Zoeken

Scheepvaartmuseum korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting Scheepvaartmuseum

  • Tickets geldig tot 4 maanden na aankoop

39% korting NU: € 10 p.p.

Veiling Scheepvaartmuseum

  • Bied mee op 2 of 4 tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Scheepvaartmuseum

Ben je op zoek naar korting voor het Scheepvaartmuseum? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Scheepvaartmuseum gratis acties, voordeelbonnen Scheepvaartmuseum en aanbiedingen voor een dagje Scheepvaartmuseum. Ga dus nu met korting naar het Scheepvaartmuseum en betaal nooit meer teveel voor een dagje Scheepvaartmuseum!

Scheepvaartmuseum

Mensen die interesse hebben in alles wat met schepen te maken heeft, wordt aangeraden eens een bezoek te brengen aan het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Het Scheepvaartmuseum wordt ook wel het Nederlands Scheepvaartmuseum genoemd en betreft een museum dat helemaal in het teken staat van de scheepvaart. Je vindt het museum in het gebouw van het voormalige ’s Lands Zeemagazijn in onze hoofdstad.

De een na grootste maritieme collectie van de wereld

Er zijn vele musea over scheepvaart, ook in ons eigen land. Wat het Scheepvaartmuseum in Amsterdam onderscheidt van de andere musea over scheepvaart, is het feit dat het Scheepvaartmuseum de op een na grootste maritieme collectie van de wereld heeft. Bezoek je dit museum om meer te weten te komen over de Nederlandse scheepvaart, dan kun je hier gemakkelijk uren doorbrengen.

Museum over de maritieme geschiedenis van Nederland

Het Scheepvaartmuseum is gespecialiseerd in de maritieme geschiedenis van ons land. Dit betekent dat het museum voornamelijk focust op de boten van vroeger, wat enkele bijzondere collecties oplevert. Natuurlijk gaat het ook over de scheepvaart nu, maar het grootste deel van de collectie van het museum is een historische collectie op het gebied van scheepvaart. Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van de Nederlandse scheepvaart, dan is het museum zeker een must om te bezoeken.

Bewonder een oud VOC-schip

Op het terrein van het Scheepvaartmuseum liggen enkele bijzondere schepen in het water, waaronder een oud VOC-schip. Je kunt dit schip niet alleen van een afstandje bekijken, maar je mag ook echt aan boord komen. Niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook zeker voor de kids.

Ervaringen Scheepvaartmuseum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>