Zoeken

Science Center NEMO korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Science Center NEMO

Op zoek naar korting voor Science Center NEMO? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Science Center NEMO gratis acties, voordeelbonnen Science Center NEMO en aanbiedingen voor een dagje Science Center NEMO. Ga dus nu met korting naar Science Center NEMO en betaal nooit meer teveel voor een dagje Science Center NEMO!

Science Center NEMO

Science Center NEMO is een populair technologiemuseum in Amsterdam. Het museum wordt veel bezocht door gezinnen met (jonge) kinderen en dit is niet voor niets, want het museum is een waar technologieparadijs voor de kinderen. Spelenderwijs maken zij kennis met alle facetten van techniek, voornamelijk door zelf experimenten uit te voeren.

Bijzondere experimenten met alledaagse spulletjes

Kom je Science Center NEMO binnen, dan krijg je meteen een labjas aan en een echte wetenschappersbril op je hoofd. Deze labjas en bril heb je wel nodig in het museum, want in NEMO mag je tientallen soorten proefjes doen. Het gaat voornamelijk om eenvoudige experimenten met alledaagse spulletjes, zoals verschillende soorten voedingsmiddelen en keukengerei. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je lijm kunt maken van aardappelen, maar kom je er ook achter wat er precies gebeurt als een vloeistof kookt.

Echt museum voor kinderen

Natuurlijk is het Science Center NEMO ook interessant voor volwassenen, maar het museum draait voornamelijk om de jonge bezoekers. Het hele museum is vormgegeven en ingericht voor kinderen, maar ouders kunnen er zeker ook nog het een en ander leren. Wat het leukst is aan Science Center NEMO, is dat je samen experimenten kunt doen. Als ouder kun je jouw kind ondersteunen bij het uitvoeren van de experimenten en zo heeft je kind de dag van je leven, maar leer je zelf ook een hoop.

Voor kinderen van alle leeftijden

Het Science Center NEMO is geschikt voor alle kinderen vanaf vier jaar. Jongere kinderen zijn ook welkom in het museum, maar kunnen over het algemeen niet actief deelnemen aan de experimenten en proefjes in het museum.

 

Ervaringen Science Center NEMO

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>